Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SNS opstalverzekering

SNS woonhuisverzekering

Met de woonhuisverzekering van SNS Bank kun je jouw woonhuis laten verzekeren. Wil je jouw woning goed verzekeren tegen schade? Dat kan met de woonhuisverzekering van SNS Bank. Bij SNS kan je jouw woonhuis eenvoudig en voordelig laten verzekeren tegen schade door brand, storm -en waterschade. Een SNS woonhuiszekering kan een verstandige keuze zijn. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt kan dat grote schadegevolgen hebben voor jouw woning. In zulke gevallen is het fijn als jij goed verzekerd bent tegen onverwachte hoge schadekosten.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Woonhuisverzekering SNS

Bij het afsluiten van een SNS woonhuisverzekering is het handig om te weten wat er verzekerd is in jouw basis pakket. Met de woonhuisverzekering SNS ben je verzekerd:

  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw huis door inbraak.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door brand of bliksem.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw woonhuis door vandalisme.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw woonhuis door storm.

Wat is er niet verzekerd met de SNS woonhuisverzekering?

  • Wanneer je schade hebt aan je inboedel.
  • Wanneer je schade hebt door het slecht onderhouden van je woonhuis.
  • Wanneer je schade hebt aan glas in je tuin of schuur.

SNS woonhuisverzekering

De woonhuisverzekering SNS verzekert schade aan jouw woning door brand, diefstal en waterschade. De SNS opstalverzekering die jij afsluit, geldt voor het huis dat genoteerd staat op de polis. Naast jouw woning worden bijgebouwen, zwembaden, schuttingen en funderingen van jouw woning ook gedekt met de SNS opstalverzekering. Soms heb behalve directe kosten van de schade ook indirecte kosten. Dit worden zogehete extra kosten genoemd. SNS Bank zorgt ervoor dat zowel jouw schadekosten als jouw extra kosten worden vergoed. Of de schade die je hebt volledig of gedeeltelijk vergoed wordt door de SNS opstalverzekering, is afhankelijk van de type schade die je hebt.

Eigen risico

Wanneer je een woonhuisverzekering bij SNS Bank afsluit heb je een standaard eigen risico van € 100 bij schade. Heb je schade door glas? Dan heb je bij de SNS woonhuisverzekering een eigen risico van € 0. Als je schade aan jouw woonhuis hebt door storm, dan heb je een eigen risico van € 250.

Wat kost de woonhuisverzekering SNS voor jou?

De kosten voor de SNS woonhuisverzekeringen zijn geen vaste bedragen. Wat jij betaalt voor jouw SNS woonhuisverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Het bedrag dat jij betaalt voor de premie van de woonhuisverzekering van SNS is afhankelijk van jouw postcode, het aantal gezinsleden en het type huis dat jij bezit. Wil je wat het bedrag van jouw premie is? Bezoek dan de site van SNS.

Vergelijken woonhuisverzekering

Wij bieden naast de SNS woonhuisverzekering ook informatie over andere woonhuisverzekeringen aan. Op verzekering.nl kan je gemakkelijk het diverse aanbod aan woonhuisverzekeringen vergelijken. Wij bieden een groot aantal verzekeraars aan om zo een woonhuisverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de SNS woonhuisverzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen willen weergeven. Je kan de woonhuisverzekering SNS dus niet via ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke opstalverzekeringen je wel via ons kan aanvragen.

Vergelijk verzekering


© copyright