Zakelijk

SNS opstalverzekering

Waarom SNS opstalverzekering
SNS opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw woning via Verzekering.nl

Met de opstalverzekering van SNS Bank kun je jouw woonhuis laten verzekeren. Wil je jouw woning goed verzekeren tegen schade? Dat kan met de opstalverzekering. Bij SNS kan je jouw woonhuis eenvoudig en voordelig laten verzekeren tegen schade door brand, storm -en waterschade. Een opstalzekering kan een verstandige keuze zijn. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt kan dat grote schadegevolgen hebben voor jouw woning. In zulke gevallen is het fijn als jij goed verzekerd bent tegen onverwachte hoge schadekosten.

Opstalverzekering SNS

Bij het afsluiten van een SNS opstalverzekering is het handig om te weten wat er verzekerd is in jouw basis pakket. Met SNS ben je verzekerd:

  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw huis door inbraak.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door brand of bliksem.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw woonhuis door vandalisme.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw woonhuis door storm.
Wat is er niet verzekerd met de SNS opstalverzekering?
  • Wanneer je schade hebt aan je inboedel.
  • Wanneer je schade hebt door het slecht onderhouden van je woonhuis.
  • Wanneer je schade hebt aan glas in je tuin of schuur.

SNS opstalverzekering

De woonhuisverzekering SNS verzekert schade aan jouw woning door brand, diefstal en waterschade. De SNS opstalverzekering die jij afsluit, geldt voor het huis dat genoteerd staat op de polis. Naast jouw woning worden bijgebouwen, zwembaden, schuttingen en funderingen van jouw woning ook gedekt met de opstalverzekering. Soms heb behalve directe kosten van de schade ook indirecte kosten. Dit worden zogehete extra kosten genoemd. SNS Bank zorgt ervoor dat zowel jouw schadekosten als jouw extra kosten worden vergoed. Of de schade die je hebt volledig of gedeeltelijk vergoed wordt door de SNS opstalverzekering, is afhankelijk van de type schade die je hebt.

Eigen risico

Wanneer je een opstalverzekering bij SNS afsluit heb je een standaard eigen risico van € 100 bij schade. Heb je schade door glas? Dan heb je bij de SNS een eigen risico van € 0. Als je schade aan jouw woonhuis hebt door storm, dan heb je een eigen risico van € 250.

Wat kost de woonhuisverzekering SNS voor jou?

De kosten voor de SNS opstalverzekeringen zijn geen vaste bedragen. Wat jij betaalt voor jouw SNS woonhuisverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Het bedrag dat jij betaalt voor de premie van de opstalverzekering is afhankelijk van jouw postcode, het aantal gezinsleden en het type huis dat jij bezit.

Vergelijk opstalverzekering

Wij bieden naast de SNS opstalverzekering ook informatie over andere woonhuisverzekeringen aan. Op verzekering.nl kan je gemakkelijk het diverse aanbod aan woonhuisverzekeringen vergelijken. Wij bieden een groot aantal verzekeraars aan om zo een opstalverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de SNS opstalverzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen willen weergeven. Je kan de opstalverzekering van SNS dus niet via ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke opstalverzekeringen je wel via ons kan aanvragen.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven