Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SNS reisverzekering

SNS Reisverzekering afsluiten

Of je nou kort of lang op vakantie gaat, met het hele gezin, of toch alleen: met een SNS reisverzekering kun jij zonder zorgen genieten van jouw avontuur. Schade is immers het laatste waar je aan wilt denken nadat je jouw koffers hebt gepakt. Welke reisverzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke wensen en reis. Met een reisverzekering van de SNS, ongeacht de soort, weet je in ieder geval zeker dat jouw behoeften vervuld worden.

Vergelijk verzekering

Een SNS doorlopende reisverzekering

Geen SNS kortlopende reisverzekering, maar een SNS doorlopende reisverzekering: dat is wat de SNS bank jou aanbiedt om het gehele jaar door zonder paniek op pad te kunnen. Zeer handig, want zowel jouw uitgebreide zomervakantie als een spontaan weekend weg zijn hiermee verzekerd. Toch wordt niet alles vergoed met een SNS doorlopende reisverzekering. De volgende zaken zijn wel/niet verzekerd:

Wel vergoed met een reisverzekering van de SNS:

  • Wanneer er iets onverwachts gebeurt tijdens jouw reis, worden extra kosten vergoed
  • Schade aan een gehuurd vakantieverblijf
  • Een korte/lange reis in Nederland en andere Europese landen
  • Hulp bij ziekte, een ongeval of overlijden

Niet vergoed met een reisverzekering van de SNS:

  • Roekeloos gedrag
  • Uitzonderlijke situaties zoals een aardbeving

Een SNS reisverzekering

Hoewel een SNS doorlopende reisverzekering al veel schade dekt, kun je jouw SNS reisverzekering altijd uitbreiden met diverse dekkingen. Enkele voorbeelden van de extra dekkingen voor een reisverzekering van de SNS zijn:

Europa Plus

Met een standaard SNS reisverzekering kun je tot 45 dagen door Europa reizen, betaal je €100 eigen risico per gebeurtenis en is jouw bagage vergoed tot €5000. Met een Europa Plus dekking kun je echter met nóg minder zorgen op pad! Je reist hiermee immers tot 60 dagen verzekerd door Europa, betaalt minder eigen risico en bezittingen zijn nog beter vergoed! Daarnaast kun jij met deze verzekering ook verzekerd naar landen rond de Middellandse Zee.

Wereld

Met deze dekking profiteer je van al de voordelen van de Europa Plus-dekking én kun je verzekerd de hele wereld over.

Annuleringsverzekering

Wanneer jouw reis plots niet doorgaat of wanneer je deze moet afzeggen, moet je zelf voor de kosten opdraaien. Met een annuleringsverzekering ben je hier gelukkig tegen verzekerd en ontvang je een vergoeding voor de geannuleerde reis.

Pechhulp

Wanneer je met de auto op pad gaat, kan het zijn dat je pech oploopt. Om die reden is het dan ook verstandig om te kiezen voor deze extra dekking bovenop jouw standaard SNS reisverzekering. Zo ben je altijd verzekerd van de nodige hulp en kun je binnen de kortste keren weer de weg op, ongeacht waar je bent.

Premie reisverzekering SNS

Wat je betaalt voor een SNS reisverzekering, hangt af van het door jouw gekozen pakket, de eventuele extra dekkingen en hoeveel mensen je verzekert. Hoe meer extra’s, hoe meer je maandelijks zult moeten betalen voor jouw SNS doorlopende reisverzekering.

Reisverzekering SNS vergelijken

Om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt, is het handig om de reisverzekering van de SNS met andere reisverzekeringen te vergelijken. Met de online vergelijkingsmachine van Verzekering.nl kom je binnen enkele minuten achter de beste keuze voor jou. Vergelijken, afsluiten en besparen was nog nooit zo makkelijk.

Vergelijk verzekering


© copyright