Zakelijk

SNS reisverzekering

Waarom SNS reisverzekering
Vind de beste verzekering met onze online vergelijker ✔Alle zorgverzekeringen op 1 plek ✔ Objectief & onafhankelijk ✔ Bespaar direct ✔ Persoonlijk advies

Of je nou kort of lang op vakantie gaat, met het hele gezin, of toch alleen: met een reisverzekering van SNS kun jij zonder zorgen genieten van jouw avontuur. Schade is immers het laatste waar je aan wilt denken nadat je jouw koffers hebt gepakt. Welke reisverzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke wensen en reis. Met een reisverzekering van de SNS, ongeacht de soort, weet je in ieder geval zeker dat jouw behoeften vervuld worden.

Een SNS doorlopende reisverzekering

Geen kortlopende reisverzekering, maar een SNS doorlopende reisverzekering: dat is wat de SNS bank jou aanbiedt om het gehele jaar door zonder paniek op pad te kunnen. Zeer handig, want zowel jouw uitgebreide zomervakantie als een spontaan weekend weg zijn hiermee verzekerd. Toch wordt niet alles vergoed met een SNS doorlopende reisverzekering. De volgende zaken zijn wel/niet verzekerd:

Wel vergoed:

  • Wanneer er iets onverwachts gebeurt tijdens jouw reis, worden extra kosten vergoed
  • Schade aan een gehuurd vakantieverblijf
  • Een korte/lange reis in Nederland en andere Europese landen
  • Hulp bij ziekte, een ongeval of overlijden

Niet vergoed:

  • Roekeloos gedrag
  • Uitzonderlijke situaties zoals een aardbeving

Aanvullende dekkingen

Hoewel een SNS doorlopende reisverzekering al veel schade dekt, kun je jouw reisverzekering altijd uitbreiden met diverse dekkingen. Enkele voorbeelden van de extra dekkingen voor een reisverzekering van de SNS zijn:

Europa Plus
Met een standaard SNS reisverzekering kun je tot 45 dagen door Europa reizen, betaal je €100 eigen risico per gebeurtenis en is jouw bagage vergoed tot €5000. Met een Europa Plus dekking kun je echter met nóg minder zorgen op pad! Je reist hiermee immers tot 60 dagen verzekerd door Europa, betaalt minder eigen risico en bezittingen zijn nog beter vergoed! Daarnaast kun jij met deze verzekering ook verzekerd naar landen rond de Middellandse Zee.

Wereld
Met deze dekking profiteer je van al de voordelen van de Europa Plus-dekking én kun je verzekerd de hele wereld over.

Annuleringsverzekering
Wanneer jouw reis plots niet doorgaat of wanneer je deze moet afzeggen, moet je zelf voor de kosten opdraaien. Met een annuleringsverzekering ben je hier gelukkig tegen verzekerd en ontvang je een vergoeding voor de geannuleerde reis.

Pechhulp
Wanneer je met de auto op pad gaat, kan het zijn dat je pech oploopt. Om die reden is het dan ook verstandig om te kiezen voor deze extra dekking bovenop jouw standaard SNS reisverzekering. Zo ben je altijd verzekerd van de nodige hulp en kun je binnen de kortste keren weer de weg op, ongeacht waar je bent.

Premie reisverzekering
Wat je betaalt voor een SNS reisverzekering, hangt af van het door jouw gekozen pakket, de eventuele extra dekkingen en hoeveel mensen je verzekert. Hoe meer extra’s, hoe meer je maandelijks zult moeten betalen voor jouw reisverzekering.

Reisverzekering SNS vergelijken

Informatie over de SNS reisverzekering kun je vinden op onze site. Wij bieden behalve informatie over de SNS reisverzekering ook informatie over andere reisverzekeringen aan. Verzekering.nl biedt een divers en groot aanbod aan van reisverzekeringen. Heb jij moeite om een verzekering te vinden die goed bij jouw behoeften past? Maak je geen zorgen. Verzekering.nl zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite de beste verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Wij kijken naar jouw situatie en plaatsen vervolgens de beste opties voor jou op een rijtje.

Wij werken graag met alle verzekeraars samen, maar jammer genoeg kan dit niet altijd. Toch zetten wij ook deze verzekering op Verzekering.nl, omdat we informatie over alle verzekeraars willen tonen. Je kan bij verzekering.nl dus niet de SNS reisverzekeringen afsluiten. Wij bieden wel andere verzekeraars aan via onze site, waarbij het wel mogelijk is om reisverzekeringen af te sluiten. Via de knop hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven