Op de hoogte
blijven?

Reisverzekering vergelijken

Bent u een reislustig type die meerdere keren per jaar de koffers pakt naar een verre bestemming of houdt u het liever wat korter en binnen onze eigen landsgrenzen? Wat we in ieder geval zeker weten is dat een goede reisverzekering voor alle vakantiegangers belangrijk is. Met behulp van onze reisvergelijker kunt u eenvoudig uiteenlopende reisverzekeringen met elkaar vergelijken en binnen enkele minuten de best passende en meest voordelige verzekering online afsluiten. U kunt zelf aangeven welke rubrieken u graag wilt verzekeren en welke in uw geval niet nodig zijn. Op deze manier sluit de reisverzekering perfect aan op uw vakantieplannen en kunt u zorgeloos genieten! Bij vragen kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Twitter
Facebook 070 2210633
mail onsinfo@verzekering.nl


Goedkope reisverzekering

Bij Verzekering.nl geeft u zelf aan wat voor soort reisverzekering u wilt, eventueel met aanvullende modules. Onze keuzehulp filtert hierna alleen de reisverzekeringen die het meest relevant zijn voor u. U kiest zelf welke verzekering het beste bij u past en zo betaalt u nooit te veel. Dat is pas een goedkope reisverzekering.

Beste reisverzekering

Juist omdat u bij Verzekering.nl zelf kunt kiezen wie uw verzekeraar wordt en welke aanvullende modules u wilt toevoegen aan uw reisverzekering, vindt u de beste reisverzekering die helemaal past bij uw reis.

Reisverzekering vergelijken en afsluiten

Het is wel zo prettig om zonder zorgen op vakantie te gaan. Daarom kan het verstandig zijn om een reisverzekering af te sluiten. Er zijn verschillende soorten verzekeringen, namelijk een kortlopende en een langlopende reisverzekering. Vergelijken doet u snel en eenvoudig via Verzekering.nl.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is een tijdelijke verzekering die een vaste ingangsdatum en einddatum heeft. De hoogte van de premie van dit type reisverzekering hangt af van het aantal vakantiedagen, het aantal personen en of u eventueel extra dekkingen hebt meeverzekerd. Indien u door onvoorziene omstandigheden later dan de einddatum van uw kortlopende reisverzekering terugkomt, loopt de verzekering alsnog mee tot de thuiskomst. Let er echter wel goed op wat uw verzekeraar vindt vallen onder onvoorziene omstandigheden. Mochten de omstandigheden daar namelijk niet onder vallen dan is het verstandig om de extra dagen ook te verzekeren.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die het hele jaar door geldt. Deze verzekering geldt dus ook als u op verschillende vakanties gaat die niet aaneengesloten zijn. De premie voor een doorlopende reisverzekering is relatief goedkoper dan de kortlopende reisverzekering in het geval dat u als stel voor drie weken per jaar op vakantie gaat of wanneer u als alleenstaande drie tot vier weken per jaar op vakantie gaat.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering sluit u af voordat u daadwerkelijk op vakantie gaat. Indien u voordat u op vakantie door bepaalde omstandigheden niet meer kan gaan, betaalt uw verzekering u uw geld terug. Let er hierbij wel op dat de verzekeraar voorwaarden heeft verbonden aan uw annuleringsverzekering en dat u dus niet zomaar uw geld terug krijgt.

Er zijn twee soorten annuleringsverzekeringen, een kortlopende- en een langlopende annuleringsverzekering. Wanneer u een kortlopende annuleringsverzekering afsluit, bent u alleen verzekerd voor een specifieke reis. Indien u slechts een enkele keer per jaar op reis gaat zou dit een goede optie kunnen zijn. De langlopende reisverzekering geldt net als de doorlopende reisverzekering het hele jaar door. Indien u meerdere malen per jaar op reis gaat hoeft u zich dus hier niet apart voor te verzekeren. Snel de goedkoopste reisverzekering vergelijken? Gebruik direct onze reisverzekerings vergelijkings tool.

Medische kosten in het buitenland

Vanuit de basis zorgverzekering bent u verzekerd voor onvoorziene noodzakelijke zorg. Ook in het buitenland. Het is echter zo dat de verzekeraar doorgaans nooit het hele bedrag vanuit de basis zorgverzekering dekt. Met een basisdekking vergoedt de verzekeraar uitsluitend tot het bedrag dat uw behandeling in Nederland zou kosten.

Stel dat een behandeling u in het buitenland € 600,- kost, terwijl u in Nederland € 500,- betaalt voor dezelfde behandeling. Dan vergoedt de verzekeraar tot € 500,-. Gaat u een reis maken waar enig risico aan verbonden zit, zoals wintersporten of bergbeklimmen? Kies dan voor bijvoorbeeld de Ongevallen in het buitenland of de Gevaarlijke sporten module.

Andere verzekeringen

Naast reisverzekeringen vergelijkt u bij Verzekering.nl inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en opstalverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vindt u onder andere bootverzekeringen, uitvaartverzekeringen, scooterverzekeringen en dierenverzekeringen.


Direct berekenen

Vergelijk de beste verzekeraars

Overige informatie

© copyright