Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

DSW

DSW

DSW is de zorgverzekeraar voor iedereen. Jong of oud, arm of rijk maakt niet uit voor deze verzekeraar. Er is dus geen sprake van een medische selectie, ook niet bij eventuele aanvullende verzekeringen. DSW is van mening dat kortingen de solidariteit ondermijnen. Kortingen voor de ene groep zorgen voor meer kosten bij de andere groepen. Bij deze verzekeraar betaalt elke groep dan ook dezelfde premie. DSW hanteert een afwijkend systeem omtrent het eigen risico. Bij deze verzekeraar kan de klant ervoor kiezen het eigen risico vooruit te betalen. Als achteraf blijkt dat er geen gebruik is gemaakt van het eigen risico wordt het bedrag teruggestort. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bij DSW heb je een vrije zorgkeuze en heb je een scherpe premie voor de basisverzekering. DSW is een kleine verzekeraar tussen de grote spelers, daardoor kunnen ze snel en efficiënt werken.

Contactgegevens DSW

Telefoonnummer: 010 246 6466
Bezoekadres: 's-Gravelandseweg 555, 3119 XT Schiedam
Postadres: Postbus 173, 3100 AD Schiedam

Welke verzekeringen heeft DSW?

Bij DSW kunt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Neem hiervoor contact op via (010) 2 466 492 of via verzekeringen@dsw.nl.

...

Bij DSW kunt u een inboedelverzekering afsluiten. Neem hiervoor contact op via (010) 2 466 492 of via verzekeringen@dsw.nl.

...

Bij DSW kunt u een woonhuisverzekering afsluiten. Neem hiervoor contact op via (010) 2 466 492 of via verzekeringen@dsw.nl.

...

Bij DSW kunt u een rechtsbijstandsverzekeringafsluiten. Neem hiervoor contact op via (010) 2 466 492 of via verzekeringen@dsw.nl.

...

Bij DSW is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering of een annuleringsverzekering af te sluiten. Neem hiervoor contact op via (010) 2 466 492 of via verzekeringen@dsw.nl.

...

Met de zorgverzekering van DSW bent u verzekerd van de beste hulp 24/7. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. U kunt zelf uw verzekering samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede verzekering die bij u past. Er zij...


© copyright