Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

DSW zorgverzekering

Met de zorgverzekering van DSW ben je verzekerd van de beste hulp 24/7. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. Je kunt zelf jeverzekering samenstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede verzekering die bij jou past. Er zijn ook veel aanvullende dekkingen.

Basisverzekering van DSW

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die DSW aanbiedt is een combinatieverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

  • Ziekenhuishulp
  • Huisarts en medicijnen
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Zittend Ziekenvervoer
  • Medische hulp in het buitenland
  • Alle zorg voor kinderen tot 18 jaar

Aanvullende verzekeringen van DSW

Als je een aanvullende verzekering van DSW hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij DSW zijn er vier aanvullende verzekeringen.

  • AV- Compact
  • AV-Standaard
  • AV-Top
  • AV-Student

Tandartsverzekeringen van DSW

Door DSW worden aparte tandartsverzekeringen niet aangeboden. De vergoedingen die er zijn voor de tandartsbehandelingen zijn in de aanvullende verzekeringen opgenomen.

Premie van DSW

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van DSW dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van DSW.

Declareren bij DSW

Het declareren is heel eenvoudig bij DSW. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij DSW declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van DSW kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van DSW kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van DSW een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van DSW.

Opzeggen DSW

Het opzeggen van je zorgverzekering bij DSW kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van DSW opzeggen.

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief of email te schrijven aan DSW.

Contactgegevens van DSW

Website: https://www.dsw.nl/

Telefoonnummer: 010 2466 466

Postadres: Postbus 173 , 3100 AD Schiedam

Vergelijk DSW

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is DSW voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright