Zakelijk

DSW zorgverzekering

Waarom DSW zorgverzekering
DSW zorgverzekering afsluiten. Vergelijk de DSW zorgverzekering met die van andere aanbieders en vind de beste zorgverzekeraar voor je via Verzekering.nl

Met de zorgverzekering van DSW ben je altijd verzekerd van de beste hulp. De hoogte van de premie hangt af van het risico op de zorg die je nodig hebt. Je kunt zelf je zorgverzekering samenstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede verzekering die bij jou past. Er zijn ook veel aanvullende dekkingen. De zorgverzekering van DSW verzekert je voor medisch noodzakelijke zorg. Wanneer je bijvoorbeeld naar de spoedeisende hulp moet, ben je met het basispakket van de DSW zorgverzekering verzekerd. Heb je behoefte aan meer zorg? Dan kun je bij DSW boven op je basis zorgverzekering ook aanvullende verzekeringen nemen. DSW biedt 4 aanvullende verzekeringen aan. Zo heb je een ruime keus bij het samenstellen van je zorgverzekering.

Basisverzekering van DSW

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die DSW aanbiedt is een combinatieverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

  • Ziekenhuishulp
  • Huisarts en medicijnen
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Zittend Ziekenvervoer
  • Medische hulp in het buitenland
  • Alle zorg voor kinderen tot 18 jaar

Aanvullende verzekeringen van DSW

Als je een aanvullende verzekering van DSW hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij DSW zijn er vier aanvullende verzekeringen. De AV-Top is de meest uitgebreide aanvullende zorgverzekering van DSW en heeft uiteraard ook de hoogste premie.

  • AV-Compact
  • AV-Standaard
  • AV-Top
  • AV-Student

Tandartsverzekeringen van DSW

Door DSW worden geen losse tandartsverzekeringen aangeboden. De vergoedingen die er zijn voor de tandartsbehandelingen zijn in de aanvullende verzekeringen opgenomen.

Premie van DSW

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van DSW dan kan je een berekening maken op de website van DSW. Zo zie je wat de premie is van DSW. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk je premie berekenen voor je zorgverzekering. Met behulp van de vergelijk button onderaan de pagina kun je zien welke zorgverzekeringen het beste bij jou passen.

 

 

 

Eigen risico DSW zorgverzekering

Het eigen risico van is door de overheid vastgesteld op 385 euro. Echter wanneer je een zorgverzekering bij DSW afsluit, Verlaagt DSW het eigen risico naar 375 euro. DSW heeft de optie om een deel van het bedrag voor het eigen risico niet te innen. DSW doet dit als je gebruik maakt van zorgverleners, die DSW vooraf heeft aangewezen. Het eigen risico is echter alleen van toepassing op de basisverzekeringen van DSW. Het voorgenoemde eigen risico is dus niet van toepassing voor de aanvullende dekkingen.

Declareren bij DSW

Het declareren is heel eenvoudig bij DSW. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij DSW declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van DSW kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van DSW kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van DSW een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van DSW.

Opzeggen DSW zorgverzekering

Het opzeggen van je zorgverzekering bij DSW kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van DSW opzeggen.

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief of email te schrijven aan DSW.

Zorgverzekeringen vergelijken

Via onze site kun je eenvoudig diverse zorgverzekeringen bekijken en vergelijken. Ben je op zoek naar een zorgverzekering? Goed nieuws! Op Verzekering.nl kun je de beste en goedkoopste zorgverzekeringen vinden. Wij helpen je graag bij het vinden van een goede zorgverzekering. Aan de hand van jouw behoeften laten wij de beste opties voor zorgverzekeringen aan je zien. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een zorgverzekering? Dat kan. De zorgverzekering van DSW is helaas niet via Verzekering.nl te vergelijken, maar veel andere aanbieders zijn dat wel. Bekijk wat er mogelijk is voor jou met behulp van de button hieronder.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven