Zakelijk

Doorlopende annuleringsverzekering

Onbezorgd en veilig op reis!

Doorlopende annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering doorlopend kan handiger zijn dan je denkt. Waarom? Een doorlopende annuleringsverzekering is een verzekering waarmee je goed verzekerd bent als je plotseling niet meer op vakantie kunt gaan. Stel je voor dat er vóór of tijdens je vakantie plotseling een nare gebeurtenis plaatsvindt dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Je in de meeste gevallen veel geld betaald voor je reis. Met een annuleringsverzekering doorlopend kun je gedeeltelijk of geheel je geldbedrag bij annulering van je reis vergoed krijgen, indien je een geldige reden hebt om je reis te annuleren. Wanneer je op zoek bent naar een verzekering voor je reis, wil je natuurlijk de beste doorlopende reis en-annuleringsverzekering afsluiten. Gelukkig voor jou is dat mogelijk via Verzekering.nl. Lees gerust verder voor meer informatie.

Waarom een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Als je een reis hebt geboekt, verheug je jezelf er natuurlijk op. Dat is volkomen logisch, want je hebt hard voor je reis gespaard en bent heel erg toe aan rust. Echter kan er soms iets gebeuren vlak voor of tijdens je vakantie, waardoor je niet meer op vakantie kan gaan. Het kan namelijk voorkomen dat bijvoorbeeld een familielid is overleden of dat je plots een nieuw huis krijgt. In zulke gevallen kan een annuleringsverzekering goed van pas komen. Ga je vaker per jaar op reis of maak je kleine weekendtrips? Dan kan het verstandig zijn om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Zo kun je onbezorgd meerdere reizen per jaar maken. Sluit je doorlopende annuleringsverzekering goedkoop af via Verzekering.nl. Bekijk wat jouw opties met de knop onderaan de pagina.

 

Dekking doorlopende annuleringsverzekering

Als je een annuleringsverzekering doorlopend wilt afsluiten, dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in wanneer je wel of niet gedekt bent met je verzekering. Als je een doorlopende annuleringsverzekering afsluit ben je onder andere gedekt:

  • Wanneer je onverwacht een nieuw huur of nieuwbouwwoning krijgt. Het verkrijgen van je woning moet echter wel binnen 30 dagen voor je reis plaatsvinden.
  • Als je familielid in 1e t/m 3e graad plotseling ernstig ziek wordt.
  • Als je familielid in 1e t/m 3e graad plotseling komt te overlijden.
  • Als je kind, huisgenoot of meeverzekerde onverwachts een medische behandeling moet ondergaan.
 

Waarom is een doorlopende annuleringsverzekering goedkoper?

Een doorlopende annuleringsverzekering biedt je het gehele jaar door goede dekking tegen financiële risico’s voor of tijdens je reizen. Een doorlopende annuleringsverzekering kan al vanaf 2 reizen voordeliger uitpakken dan het afsluiten van losse annuleringsverzekeringen. Daarnaast is een annuleringsverzekering doorlopend voordeliger als je bijvoorbeeld met meerdere gezinsleden op reis gaat. Ben je op zoek naar een voordelige annuleringsverzekering? Druk dan de knop onderaan de pagina en vergelijk de goedkoopste doorlopende annuleringsverzekeringen.

Doorlopende reis en annuleringsverzekering

Is mogelijk om een doorlopende reis-en annuleringsverzekering af te sluiten? Het antwoord op je vraag is ja. Wanneer je een doorlopende reisverzekering wilt afsluiten, heb je de mogelijkheid een annuleringsverzekering als aanvullende dekking erbij te nemen. Als je een doorlopende annuleringsverzekering wilt afsluiten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ben je benieuwd naar de hoogte van je premie voor deze verzekering? Dan kun je gerust gebruik maken van onze vergelijker. Met behulp van onze vergelijker kun je een goed en duidelijk overzicht krijgen in de goedkoopste annuleringsverzekeringen.

Wat zijn de kosten van een annuleringsverzekering precies?

Wat kost een annuleringsverzekering doorlopend? Een doorlopende verzekering kost gemiddeld genomen tussen de 3 euro en 5 euro per maand. Wat de kosten voor jou precies zijn is afhankelijk van verschillende factoren zoals de hoogte van je reissom. Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering ongeveer zal kosten voor jou? Dan is het slim om met behulp van onze vergelijkingstool snel en eenvoudig doorlopende annuleringsverzekeringen te vergelijken.

Hoe vind ik de beste doorlopende reis en-annuleringsverzekering?

Een afsluiten van een doorlopende reis-en annuleringsverzekering kan tegenwoordig makkelijk online. Als je de beste doorlopende reis-en annuleringsverzekering wilt afsluiten, is het slim om naar bepaalde zaken te kijken. Vaak bestaan veel doorlopende verzekeringen voor reizen uit diverse modules en kan de dekking verschillend zijn per verzekeraar. Dit heeft uiteraard ook effect op de hoogte op je premie. Neem een kijkje op onze website en bekijk binnen enkele drukken op de knop wat je premie voor deze verzekering zal zijn. De beste doorlopende reis-en annuleringsverzekering afsluiten doe je via Verzekering.nl.

Heb ik wel echt een annuleringsverzekering nodig?

Je reis heb je meestal al maanden van tevoren geboekt. Vaak heb je dan ook met smacht lopen wachten totdat je eindelijk je vakantiebestemming kan bezoeken. Echter kan je de toekomst niet altijd voorspellen en kunnen er zich vervelende situaties voordoen waar je niet zo snel op zit te wachten. Zo kun je te maken krijgen met ziekte, een ongeval of zelfs overlijden van naasten, waardoor je niet meer op reis kunt gaan. Daar gaat je geld. Of toch niet? Niet als je van te voren een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Als je een (doorlopende) annuleringsverzekering hebt en je genoodzaakt bent om je reis te onverwacht te annuleren, dan vergoed de verzekering te kosten van je reis.

Doorlopende annuleringsverzekering vergelijken

Doorlopende annuleringsverzekeringen vergelijken kan snel en gemakkelijk via Verzekering.nl. De beste verzekeringen tegen de scherpste premies vind je op onze site. Wil je onbezorgd reizen in binnen en buitenland? Dan kan een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten een goede keuze zijn. Natuurlijk wil je de voordeligste verzekering afsluiten. Daarom helpen wij je graag door met behulp van onze vergelijkingstool de goedkoopste doorlopende verzekeringen te wijzen, die het beste passen bij jouw situatie. Zo kun je de goedkoopste doorlopende annuleringsverzekering vergelijken. Bekijk jouw mogelijkheden met behulp van de knop onderaan de pagina.

Vergelijk verzekering 

Scroll naar boven