Op de hoogte
blijven?
Antwoord

Als u een annuleringsverzekering voor uw vakantie wilt afsluiten, moet u dit bij de meeste verzekeraars binnen 7 dagen na het boeken van de reis doen. Als u later dan de zeven dagen een annuleringsverzekering afsluit, zijn de al geboekte reizen hiervan uitgesloten, maar als u nog een tweede reis gaat boeken, kunt u hier dus wel een annuleringsverzekering voor afsluiten.

Er zijn enkele reisverzekeraars die een iets ruimere marge van rondom 14 dagen hanteren voor het afsluiten van een annuleringsverzekering. Wil u weten welke dat precies zijn? Neem dan contact met ons op.

In plaats van elke keer voor een vakantie een kortlopende reisverzekering af te sluiten, kunt u natuurlijk ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee bent u gedurende het hele jaar verzekerd voor uw vakanties, zodat u niet meer hoeft na te denken over het termijn voor het afsluiten van een annuleringsverzekering en bent u het hele jaar verzekerd voor uw vakantie. Doe dit wel op tijd, zodat u niet het probleem krijgt dat de al geboekte vakanties er niet onder vallen.

Let er ook op dat de vakantie alleen geannuleerd kan worden met een annuleringsverzekering als het gaat om een onverwachte gebeurtenis. Bestaande oorzaken of redenen zullen hier niet onder vallen.

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

verberg
 v.a. 79,95 p/m

Overstappen van zorgverzekering
voor 2020?

Vind via verzekering.nl de zorgverzekering die het best bij jou past!

© copyright