Zakelijk

OOM reisverzekering

Waarom OOM reisverzekering
OOM reisverzekering afsluiten. Vergelijk reisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nl

Met de reisverzekering van OOM verzekeringen kun je jezelf verzekeren tegen schade, die het gevolg is van vervelende gebeurtenissen tijdens jouw reis of verblijf. Voor veel mensen die tijdelijk in het buitenland verblijven voor bijvoorbeeld studie of werk, is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering in veel gevallen niet mogelijk. OOM verzekeringen biedt echter wel doorlopende reisverzekeringen aan. Studenten, emigranten, gepensioneerden en mensen die tijdelijk in het buitenland verblijven, kunnen bij OOM verzekeringen een OOM reisverzekering afsluiten. Wil je meer weten over de OOM reisverzekering? Lees dan verder. Wij zullen jou in de volgende alinea’s meer informeren over de OOM reisverzekering.

OOM verzekeringen reisverzekering

Ben jij van plan om tijdelijk naar het buitenland te gaan? Of ben jij van plan om langdurig in het buitenland te verblijven? Dan kan de OOM reisverzekering een goede optie zijn voor jou. OOM biedt diverse verzekeringen aan voor de reisverzekering. Als je een OOM reisverzekering wilt afsluiten kun je kiezen uit de OOM reisverzekeringen:

  • Tijdelijk in het buitenland.
  • Wonen in het buitenland.
  • Studeren in het buitenland.
  • Collectieve verzekeringen buitenland.

OOM reisverzekering buitenland

Bij OOM verzekeringen heb je de mogelijkheid om een reisverzekering af te sluiten. OOM verzekeringen verschillende reisverzekeringen aan. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen kun jij kiezen welke verzekering het beste bij jou past. In de volgende alinea’s zal er informatie worden gegeven over de verschillende reisverzekeringen, die OOM verzekeringen aanbiedt.

Tijdelijk in het buitenland-verzekering

Als je tijdelijk in het buitenland verblijft, kun je jezelf laten verzekeren met de Tijdelijk in het buitenland-verzekering van OOM. Voor het afsluiten van de Tijdelijk in het buitenland-verzekering geldt een maximaal verblijf van 2 jaar. Je kunt bij deze verzekering voor de ziektekosten kiezen uit de dekkingen: light, regular & comfort. Ook kun je bij de OOM reisverzekering ervoor kiezen om aanvullende dekkingen te nemen. De aanvullende dekkingen die OOM verzekeringen aanbiedt zijn: tandarts, reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

Wonen in het buitenland-verzekering

Als je voor een lange periode naar het buitenland gaat, kun je de Wonen in het buitenland-verzekering afsluiten. Je kan voor de ziektekosten kiezen uit een aantal dekkingen: Regular, Comfort en DeLuxe. Ook bij De Wonen in het buitenlanddekking is het mogelijk om aanvullende dekkingen te nemen. De aanvullende dekkingen die OOM verzekeringen aanbiedt zijn: tandarts, reizen, annulering, inboedel, aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

Studeren in het buitenland-verzekering

Ben jij een au pair, student of stagiair? Dan kan de Studeren in het buitenland-verzekering een goede verzekering zijn voor jou. Je hebt bij deze verzekering de mogelijkheid om te kiezen tussen een standaard of uitgebreide dekking. Met de Studeren in het buitenland-verzekering kun je ook aanvullende dekkingen nemen. De aanvullende dekkingen die OOM verzekeringen aanbiedt zijn: inboedel, reizen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, en ongevallen.

Collectieve verzekeringen buitenland

De Collectieve verzekeringen buitenland is een verzekering voor werkgevers of onderwijsinstellingen, waarbij studenten of werknemers verzekerd kunnen worden. Je kan Bij OOM verzekeringen zelf het pakket samenstellen dat jij nodig hebt bij de Collectieve verzekeringen buitenland. Wil je meer weten over de OOM reisverzekering? Bekijk dan de site van OOM verzekeringen.

Vergelijk reisverzekering

Je kan via onze website gemakkelijk verzekeringen met elkaar vergelijken. Wij informeren niet slechts over de OOM reisverzekering. Naast de OOM reisverzekering geven wij ook informatie over andere reisverzekeringen. Natuurlijk willen wij samenwerken met alle verzekeraars. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We plaatsen de OOM reisverzekering wel op onze site, omdat wij jou zo veel als mogelijk willen informeren over reisverzekeringen. Je kan de OOM reisverzekering dus niet via ons afsluiten. Met behulp van de knop hieronder kun je kijken welke reisverzekeringen je wel via ons kan afsluiten.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven