Zakelijk

OOM verzekeringen

Waarom OOM verzekeringen
Oom verzekeringen is gespecialiseerd in de zwaardere risico’s en ongewone gevallen. Verken de opties van de verzekeraar.

OOM verzekeringen

OOM verzekeringen is in 1940 opgericht en staat voor Onderlinge Oorlogsschadeverzekering maatschappij. De oprichters zagen dat er behoefte was om te verzekeren, ondanks de slechte tijden. Terwijl tijdens de oprichting van OOM verzekeringen, Nederland bezet was, ging het normale leven door. De risico’s die er opgelopen konden worden bleven bestaan en OOM verzekeringen wilden bijdragen aan de continuïteit. OOM verzekeringen groeide na de oorlog uit tot een specialist binnen de verzwaarde risico’s, verzekeringen voor mensen die in Nederland komen wonen en verzekeringen voor mensen die een langere tijd naar het buitenland gaan. In 1978 werd de Onderlinge Oorlogsschadeverzekering Maatschappij hernoemd naar OOM verzekeringen om aan te geven dat de onderneming is uitgegroeid tot een verzekeraar, die meer doet dan slechts verzekeringen tegen oorlogsschade. De verzekeraar verzekerd mensen met ongewone verhalen en biedt een verzekering aan die andere verzekeraars niet kunnen of willen verzekeren. Het motto luidt daarom als volgt: Want wij zijn OOM. Wij verzekeren ongewoon goed.

De klanten zijn klanten die risico’s nemen, door bijvoorbeeld een eigen onderneming te starten of door voor een langere tijd te gaan werken in het buitenland. Dit zijn geen alledaagse activiteiten voor de meeste Nederlanders, omdat niet iedereen dit durft, maar juist deze ongewone verhalen moeten goed verzekerd zijn en daar helpt OOM graag bij.

OOM verzekeringen is met name gespecialiseerd in molestverzekeringen. Zij bieden naast verzekeringen voor groot molest(oorlog & opstand) ook verzekeringen aan voor klein molest(terrorisme & rellen).De verzekeraar accepteert risico’s die andere verzekeraars niet bereid zijn te accepteren. Zo verzekeren ze moeilijk te verzekeren objecten waaronder frietkramen en kermisattracties. Daarnaast bieden ze ook ziektekostenverzekeringen aan voor mensen die door de meeste verzekeraars worden ontweken, doordat ze bepaalden ziektes of kwalen hebben.

Het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op de eerder gemaakt afspraken en een goede verzekeraar biedt deze zekerheid. Binnen het bedrijf is er veel ervaring en de specialisten kunnen een goede expertise leveren op het gebied van de bijzondere risico’s. Hierdoor kan er maatwerk geleverd worden aan de klant. Er wordt aan de klanten gevraagd om kritisch te zijn naar de verzekeraar. Er wordt namelijk in geloofd dat deze klanten de verzekeringen en service kunnen verbeteren. Het team kan de situatie van de klanten goed inschatten, waardoor ze de klant altijd kunnen helpen. Verder zijn ze 24/7 bereikbaar zonder callcenter of doorverbinden. 

Werkwijze van OOM verzekeringen

OOM verzekeringen vindt het persoonlijke contact met de klanten enorm belangrijk. OOM verzekeringen stelt de klant centraal en is er voor mensen die goed verzekerd willen zijn tegen ongewone risico’s. Er wordt geen gebruik gemaakt van een callcenter, maar er zijn meer dan 50 medewerkers die gespecialiseerd zijn in hun vak en je altijd kunnen helpen. De specialisten zoeken een verzekering die het beste past bij de situatie van de klant. Door de kennis van de bijzondere risico’s kan OOM maatwerk leveren aan de klant. De medewerkers spreken de klanten regelmatig, waardoor er fijn en goed contact is met de klant. Gesprekken met klanten inspireert om de producten te verbeteren. Medewerkers kunnen in de gesprekken met de klanten tot nieuwe ideeën komen die OOM verzekeringen vooruit kan helpen.

Er wordt gestreefd om continuïteit te bieden aan klanten. De klanten moeten in deze tijd, maar ook in de toekomst goed verzekerd zijn. Om dit te kunnen moeten er genoeg klanten zijn, maar het is niet de ambitie van OOM verzekeringen om een grote verzekeraar te worden. Er worden specialistische verzekeringen aangeboden en daarvoor is deskundigheid en goede service voor nodig. OOM verzekeringen probeert zich te onderscheiden van de concurrent door zich te richten op de verzwaarde risico’s. Ze zijn een specialist op dit gebied en verzekeren vaak het gene waar de andere verzekeraar stopt. Verzwaarde risico’s zijn bijvoorbeeld een patatkraam of een strandtent, deze soort ondernemingen hebben meer risico’s aan zich verbonden. Verder willen ze zich onderscheiden door verzekeringen aan te bieden aan mensen die naar het buitenland gaan of aan mensen die net in Nederland zijn gekomen. Het gaat dan om verzekering over aansprakelijk, ziektekosten en de tandarts.

Waarom kiezen voor OOM verzekeringen?

OOM verzekeringen verzekeringen onderscheidt zich van zijn concurrenten door persoonlijk contact te hebben met zijn klanten. De verzekeraar heeft een team van ruim 25 medewerkers, dat bereid is om jou op de best mogelijke manier te helpen. OOM verzekeringen helpt je graag bij het zoeken bij een verzekering die het beste bij jou past. De verzekeraar biedt verschillende verzekeringsproducten aan. Behalve molest schadeverzekeringen biedt OOM ook brand -en reisverzekeringen aan. OOM verzekeringen heeft een team dat 24/7 voor je klaar staat om je te woord te staan.

Contactgegevens


Postadres: Postbus 3036, 2280 GA Rijswijk (ZH)

Bezoekadres: Jan Thijssenweg 2, 2289 AA Rijswijk (ZH)

E-Mail: info@oomverzekeringen.nl

Telefoonnummer: +31 (0)70 353 21 00 (Buitenlandverzekeringen)

                                   +31 (0)70 353 21 60 (Brandverzekeringen)

                                   +31 (0)70 353 21 35 (24/7 ondersteuning)

Welke verzekeringen heeft OOM verzekeringen?

Particulier


Met de reisverzekering van OOM verzekeringen kun je jezelf verzekeren tegen schade, die het gevolg is van vervelende gebeurtenissen tijdens jouw reis of verblijf. Voor veel mensen die tijdelijk in het buitenland verblijven voor bijvoorbeeld studie of werk, is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering in veel gevallen niet mogelijk. OOM verzekeringen biedt echter wel […]
Lees verder

Zakelijk


Een bedrijfsgebouw vertegenwoordigd een grote waarde voor ondernemers. In de meeste gevallen is het een grote investering om een bedrijfspand in beheer te hebben, waardoor risico’s die schade toe brengen ongewenst zijn. De OOM gebouwenverzekering dekt jouw gebouw tegen verschillende risico’s die schade aanrichten aan het gebouw zoals, brand, vandalisme, stormschade of inbraak. Zonder gebouwenverzekering […]
Lees verder
De waardevolle bezittingen van een ondernemer, zoals de inventaris en goederen, spelen een belangrijke rol voor het uitvoeren van de werkzaamheden van het bedrijf. De inventaris en goederen zijn een grote investering geweest voor een ondernemer, waardoor schade ongewenst is. Het beschermen van deze investering tegen onverwachte gebeurtenissen is dan ook van groot belang. Bij […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven