Particulier

OOM Verzekeringen inventaris- en goederenverzekering

Waarom OOM Verzekeringen inventaris- en goederenverzekering
De OOM Verzekeringen inventaris- en goederenverzekering biedt dekking voor de grote investering in de bedrijfsmiddelen.

De waardevolle bezittingen van een ondernemer, zoals de inventaris en goederen, spelen een belangrijke rol voor het uitvoeren van de werkzaamheden van het bedrijf. De inventaris en goederen zijn een grote investering geweest voor een ondernemer, waardoor schade ongewenst is. Het beschermen van deze investering tegen onverwachte gebeurtenissen is dan ook van groot belang. Bij schade aan deze bedrijfsmiddelen kunnen de werkzaamheden van het bedrijf niet uitgevoerd worden, waardoor de onderneming in gevaar komt. De inventaris- en goederenverzekering van OOM Verzekeringen biedt dekking voor schade aan de bedrijfsmiddelen, zodat dat er financiële bescherming is voor de grote investering die is gedaan.

De inventaris- en goederenverzekering van OOM Verzekeringen biedt dekking voor een groot aantal verschillende risico’s. Dit gaat o.a. om schade die ontstaat brand, diefstal na inbraak, vandalisme, wateroverlast en stormschade. De omvang van de onderneming speelt geen rol bij het afsluiten. Elke type onderneming binnen elke branche heeft behoefte aan de inventaris- en goederenverzekering. Of je nu een kleine winkel, een groor juridisch kantoor of een multinational runt, de inventaris- en goederenverzekering van OOM Verzekeringen biedt uitgebreide dekking voor de inventaris en goederen van jouw bedrijf. Ongeacht het type bedrijf en de branche waarin je actief bent, wordt de verzekering op maat ontworpen om jouw kostbare inventaris en goederen te beschermen.

Voordelen van de OOM verzekeringen inventaris- en goederenverzekering

Het afsluiten van de inventaris- en goederenverzekering bij OOM Verzekeringen heeft verschillend. Kosten die gemaakt moeten worden om de schade zoveel mogelijk te beperken, worden vergoed. Denk hierbij aan kosten voor tijdelijke opslag van goederen op een andere locatie. Daarnaast worden eventuele veranderingen of aanpassingen die je als huurder aan jouw pand hebt aangebracht ook meeverzekerd. Dit betekent dat extra voorraad of inventaris ook gedekt is.

Taxeren van de inventaris en goederen

Het is raadzaam om de inventaris en goederen te laten taxeren voordat je de inventaris- en goederenverzekering bij OOM Verzekeringen afsluit. Een taxatie geeft je een duidelijk beeld van de waarde van je bezittingen, waardoor je het juiste bedrag kunt verzekeren en de juiste vergoeding kunt ontvangen bij eventuele schade. Het taxeren zorgt ervoor dat je een passende schade uitkering ontvangt die representatief is voor de geleden schade.

OOM verzekeringen inventaris- en goederenverzekering afsluiten

Heb je interesse in de inventaris- en goederenverzekering van OOM Verzekeringen? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen om het verzoek te bespreken. Ze zullen al je wensen en behoeften doornemen, zodat er een passende verzekering kan worden afgesloten.

Scroll naar boven