Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

OOM

OOM verzekeringen

OOM verzekeringen is een onderneming die actief is het verzekeringslandschap. OOM verzekeringen is opgericht in het jaar 1940 en staat voor de Onderlinge Oorlogsschadeverzekering Maatschappij. Toen de oorlog voorbij was, heeft OOM verzekeringen zich door de jaren heen ontwikkeld tot specialist op het gebied van (brand)risico’s. OOM verzekeringen was aanvankelijk opgericht met het doel om collectief de schade door oorlog te kunnen dragen onder de verzekerden. In 1978 werd de Onderlinge Oorlogsschadeverzekering Maatschappij hernoemd naar OOM verzekeringen om aan te geven dat de onderneming is uitgegroeid tot een verzekeraar, die meer doet dan slechts verzekeringen tegen oorlogsschade.

OOM gespecialiseerde verzekeringen

OOM verzekeringen is met name gespecialiseerd in molestverzekeringen. Zij bieden naast verzekeringen voor groot molest(oorlog & opstand) ook verzekeringen aan voor klein molest(terrorisme & rellen). OOM verzekeringen accepteert risico’s die andere verzekeraars niet bereid zijn te accepteren. Zo verzekert OOM verzekeringen moeilijk te verzekeren objecten waaronder frietkramen en kermisattracties. Daarnaast biedt OOM verzekeringen ook ziektekostenverzekeringen aan voor mensen die door de meeste verzekeraars worden ontweken, doordat ze bepaalden ziektes of kwalen hebben.

OOM verzekeringen tegenwoordig

OOM verzekeringen is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in ongewone risico’s. OOM verzekeringen stelt de klant centraal en is er voor mensen die goed verzekerd willen zijn tegen ongewone risico’s. OOM verzekeringen is een verzekeraar met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen. Je kan bij OOM verzekeringen rekenen op een snelle behandeling van jouw schade of declaratie.

Waarom kiezen voor OOM verzekeringen?

OOM verzekeringen verzekeringen onderscheidt zich van zijn concurrenten door persoonlijk contact te hebben met zijn klanten. OOM verzekeringen heeft een team van ruim 25 medewerkers, dat bereid is om jou op de best mogelijke manier te helpen. OOM verzekeringen helpt je graag bij het zoeken bij een verzekering die het beste bij jou past. OOM verzekeringen biedt verschillende verzekeringsproducten aan. Behalve molest schadeverzekeringen biedt OOM verzekeringen ook brand -en reisverzekeringen aan. OOM verzekeringen heeft een team dat 24/7 voor je klaar staat om je te woord te staan.

Contactgegevens OOM verzekeringen

Telefoonnummer: 070 353 2100
Bezoekadres: Jan Thijssenweg 2, 2289 AA Rijswijk
Postadres: Postbus 3036, 2280 GA Rijswijk

Welke verzekeringen heeft OOM verzekeringen?

Tijdelijk in het buitenland studeren? Of ga je voor een lange tijd in het buiten wonen? Bekijk dan de voorwaarden van de OOM reisverzekering. Met de OOM reisverzekering kun je kiezen welke verzekering het beste bij jouw situatie past.

...


© copyright