Zakelijk

Allianz Global Assistance reisverzekering

Waarom Allianz Global Assistance reisverzekering
Allianz Global Assistance reisverzekering afsluiten. Allianz Global Assistance Reisverzekering heeft een uitstekende reputatie, bekroond met een vijf sterren beoordeling van MoneyView.

Met de reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar door verzekerd voor al je reizen. Je kunt eenvoudig je eigen pakket samenstellen dat het beste bij jou past. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 36 landen over de hele wereld, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op snelle hulp, waar je ook bent. Ook als je medisch advies nodig hebt tijdens je reis, kun je rekenen op ondersteuning van Nederlandstalige experts, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance voor reizigers tot 27 jaar tot 10% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering. 

Welke reisverzekering past bij jou?

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt verschillende pakketten met basisdekkingen zoals SOS hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand. Je kunt deze aanvullen met extra dekkingen naar keuze, zoals dekking voor medische kosten, ongevallen, en meer. Hieronder is er een overzicht van de beschikbare pakketten:

Budget
  • SOS Hulpverlening voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten bij ongevallen of ziekte van jou of je familie.
  • Rechtsbijstand binnen Europa en tot € 50.000 buiten Europa.
  • Bagageverzekering tot maximaal € 1.500 per persoon. Smartphone, tablet, laptop tot maximaal €350 en heb je een eigen risico van €75.
Uitgebreid

Naast de verzekering Budget bij de reisverzekering van Allianz Global Assistance wordt bij uitgebreid ook het volgende gedekt:

  • Bagageverzekering verhoogd tot maximaal € 3.500 per persoon. Hogere dekking voor smartphones, tablets, laptops (max € 500) en een lagere eigen risico van € 50.
  • Medische kostenverzekering.
  • Optionele dekking voor ongevallen.
Compleet

Naast de verzekering Uitgebreid wordt bij Compleet ook het volgende gedekt:

  • Bagageverzekering verhoogd tot maximaal € 5.000 per persoon. Hogere dekking voor smartphones, tablets, laptops (max € 750) en geen eigen risico.
  • Aanvullende dekking voor ongevallen.

Aanvullende dekkingen bij de reisverzekering bij Allianz Global Assistance

Daarnaast kun je kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals een doorlopende annuleringsverzekering, autohulp, wintersport- en risicosportdekking, werelddekking en een langere looptijd.

Let op! Voor zakelijke reizen biedt Allianz Global Assistance alternatieve verzekeringsopties, zoals de Doorlopende- of de Collectieve Zakenreisverzekering.

MoneyView over Allianz Global Assistance reisverzekering

In april 2023 publiceerde het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item over reisverzekeringen. De reisverzekering van Allianz Global Assistance kwam als de beste naar voren op twee verschillende gebieden. Voor de doorlopende reisverzekering behaalde zij een score van 5 van de 5 sterren op het gebied van voorwaarden. Voor de kortlopende reisverzekering scoorde ze 5 van de 5 sterren op het gebied van prijs.

Het onderzoek omvatte 44 reisverzekeringen voor de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering en 28 reisverzekeringen voor de prijs van de kortlopende reisverzekering. Volgens MoneyView staat Allianz Global Assistance op beide gebieden op de eerste plaats van alle onderzochte reisverzekeringen. Dit is het 6e jaar op rij dat Allianz Global Assistance 5 sterren ontvangt voor de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering.

Reisverzekering afsluiten

Met Allianz Global Assistance kun je een reisverzekering op maat samenstellen die perfect past bij jouw behoeften en reisplannen, terwijl je kunt rekenen op uitstekende service en dekking, waar ter wereld je ook gaat. Toch niet helemaal zeker van de reisverzekering van Allianz Global Assistance of twijfel je of het bij jouw situatie past. Klik dan hieronder op de knop en vergelijk gemakkelijk verschillende reisverzekering met elkaar. Bij Verzekering.nl hebben we een uitgebreid scala aan verzekeringsmaatschappijen beschikbaar en voorzien we je van alle informatie om de reisverzekering te vinden die aansluit op jouw behoeften. Ontdek de mogelijkheden en wie weet geniet jij ook zorgeloos van een welverdiende vakantie!

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven