Zakelijk

Nh1816 reisverzekering

Waarom Nh1816 reisverzekering
Nh1816 reisverzekering afsluiten. Vergelijk reisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nl

De reisverzekering van Nh1816 is een verzekering, waarbij je risico’s tijdens jouw reis kan indekken. Stel je voor dat jouw bagage gestolen wordt. Of stel je voor dat je bij de eerste hulp langs moet gaan terwijl je op vakantie bent. Deze hiervoor genoemde gevallen kunnen heel vervelend zijn als je op vakantie bent. Toch zijn deze voorbeelden situaties die de beste kunnen overkomen. Daarom is het goed om jezelf goed te verzekeren met een reisverzekering, wanneer je van plan bent om op reis te gaan. Met de Nh1816 reisverzekering kun je jezelf goed verzekeren tegen schade, die je tijdens je reis hebt.

Nh1816 doorlopende reisverzekering

Bij Nh1816 kan je doorlopende reisverzekeringen afsluiten. De Nh1816 reisverzekering biedt veel mogelijkheden aan, zodat jij gemakkelijk een pakket kan samenstellen die goed bij jouw situatie past. Je kunt bij de Nh1816 reisverzekering een basisdekking nemen. In deze basisdekking zijn bagagedekking, ongevallendekking en medische dekking standaard verwerkt. Je hebt bij de reisverzekering van Nh1816 een tal van mogelijkheden om jouw basisdekking uit te breiden met aanvullende keuzedekkingen.

Aanvullende dekkingen

De aanvullende keuzedekkingen die NH1816 heeft zijn:

  • Opties werelddekking.
  • Wintersport & Onderwatersport.
  • Zakenreizen.
  • Sportuitrusting.
  • Fiets.
  • Betaalmiddelen.

 

 

 

Wie is er verzekerd met de reisverzekering van Nh1816?

Wie er meeverzekerd zijn met jouw Nh1816 reisverzekering is afhankelijk van hoe jij je verzekerd hebt. Heb je jezelf verzekerd als ‘gezin’? Dan zijn jouw kinderen, jouw partner en jijzelf verzekerd met de reisverzekering van Nh1816. Heb je jezelf verzekerd als ‘2 volwassenen/1 volwassene met kind’? Dan zijn de personen die genoteerd staan op jouw polisblad met naam en geboortedatum meeverzekerd met de reisverzekering van Nh1816. Heb je jezelf verzekerd als ‘alleenreizende’? Dan is de persoon, die op het polisblad vermeld staat met naam en geboortedatum verzekerd met de reisverzekering van Nh1816. Wil je meer weten over de reisverzekering van Nh1816? Bekijk dan de website van Nh1816.

Waarom kiezen voor Nh1816 reisverzekering?

De Nh1816 reisverzekering is een verzekering, waarmee je jezelf goed kan indekken tegen financiële risico’s tijdens een trip. Zo bied de reisverzekering van Nh1816 een ruime dekking op schade aan jouw bagage. Deze ruime dekking kan handig zijn in het geval jouw bagage bijvoorbeeld gestolen word. Daarnaast heb je bij het afsluiten van de Nh1816 reisverzekering recht op hulpverlening van de hulpdiensten van Nh1816. Verder biedt Nh1816 garantie aan bij de annuleringsdekking en worden ongevallen en medische kosten aanvullend op je zorgverzekering gedekt door de Nh1816 reisverzekering.

Vergelijk reisverzekeringen

Op Verzekering.nl kun je verzekeringen vergelijken met elkaar. Verzekering.nl kijkt naar jouw wensen en behoeften en geeft laat jou verzekeringen zien die het beste bij jou passen. Wij willen het liefst samenwerkingen aangaan met zo veel verzekeraars als mogelijk. Jammer genoeg kan Verzekering.nl daar niet altijd voor zorgen. Je kunt helaas geen Nh1816 reisverzekering via ons afsluiten. Wat kan wel? Wij hebben een uitgebreid aanbod van reisverzekeringen en deze heel overzichtelijk voor je op een rij gezet. Klik op de knop hieronder om te kijken welke reisverzekeringen je wel bij ons kunt afsluiten.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven