Zakelijk

a.s.r. reisverzekering

Waarom a.s.r. reisverzekering
a.s.r. reisverzekering afsluiten. Vergelijk reisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nl

De reisverzekering van a.s.r. is een verzekering waarmee je extra kosten, die tijdens jouw reis ontstaan zijn, kunt dekken. Met de reisverzekering van a.s.r. kun je situaties, waarin je bijvoorbeeld extra reis-en verblijfskosten hebt door overlijden of stakingen, optimaal dekken. Daarnaast wordt met deze verzekering ook schade de jij veroorzaakt op jouw vakantie gedekt.

Reisverzekering a.s.r.

Ga jij vaak op vakantie? Of reis je meerdere malen per jaar naar het buitenland? Dan kan jij je reisverzekering gemakkelijk en eenvoudig afsluiten bij a.s.r. Deze reisverzekering is iets voor jou:

 • Wanneer je vaker per jaar op vakantie gaat.
 • Wanneer je jouw zakenreizen ook wilt laten verzekeren.
 • Wanneer je ervan houdt om spontaan op vakantie te gaan.

Wat is er verzekerd met de reisverzekering van a.s.r.?

 • Wanneer je onopzettelijk schade hebt veroorzaakt in jouw vakantieverblijf.
 • Wanneer je een ongeval hebt tijdens je reis.
 • Wanneer je onverwachts dringend terug moet naar Nederland.
 • Wanneer je te maken krijgt met extra reis-en verblijfskosten.

Wat is er niet verzekerd met de reisverzekering van a.s.r.?

 • Wanneer je schade hebt door opzet.
 • Wanneer je jouw premie niet betaald.
 • Wanneer je snelheidsritten rijdt en schade hebt veroorzaakt.
 • Wanneer je niet over een geldig rijbewijs bezit.

Wat kost de reisverzekering van a.s.r. voor jou?

Het bedrag dat jij betaalt aan de premie is afhankelijk van de leden van jouw gezin die jij mee wilt verzekeren, het gebied dat jij kiest op te dekken (werelddekking of Europadekking) en het de keuzedekkingen die jij kiest. Je kan daarnaast ook kiezen of je jouw premie per maand, per kwartaal of per jaar wilt betalen.

Welke keuzedekkingen zijn er voor de reisverzekering?

Je bent met de reisverzekering van a.s.r. standaard verzekerd voor extra reis-en verblijfkosten en schade de jij onopzettelijk aanricht tijdens jouw vakantie. Je kunt bij de basisdekkingen kiezen tussen Europa en Wereld. Daarnaast kan je extra keuzedekkingen nemen waaronder het verzekeren van je bagage, geld of annulering.

Kortlopende reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering van a.s.r. heb je de keuze tussen het nemen van een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende sluit je specifiek voor een vakantie af. Als je slechts 1 keer per jaar kort reist of op vakantie gaat, ligt het voor de hand dat je voor een kortlopende reisverzekering kiest. In zo een geval is dan de kortlopende reisverzekering het voordeligst voor jou.

Doorlopende reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering van a.s.r. kun je ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Ga je meerdere keren per jaar op reis? Of ga jij vaak spontaan weekenden weg? Dan kan in zulke gevallen de doorlopende a.s.r. reisverzekering een goede optie zijn voor jou. Je bent dan standaard verzekerd voor onder andere extra reis-en verblijfkosten. Je hoeft hierdoor niet voor ieder uitstapje een kortlopende reisverzekering af te sluiten, hierdoor ben je vaak nog goedkoper uit ook.

a.s.r. reisverzekeringen afsluiten

Wil je weten of de a.s.r. reisverzekering bij jou past? Bij Verzekering.nl kun je eenvoudig verschillende reisverzekeringen vergelijken. Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool via de ‘vergelijk reisverzekeringen’ knop om snel je premie te berekenen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je met Verzekering.nl.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven