Zakelijk

Avéro Achmea motorverzekering

Waarom Avéro Achmea motorverzekering
Bij de Avéro Achme motorverzekering ben je verzekerd van een uitkering van de nieuwwaarde, als je motor binnen één jaar total loss wordt verklaard.

Met de motorverzekering van Avéro Achmea, ga je altijd goed verzekerd de weg op. Je kunt genieten van je motor zonder zorgen te maken over eventuele onvoorziene kosten. Bij de Avéro Achme motorverzekering ben je verzekerd van een uitkering van de nieuwwaarde, als je motor binnen één jaar total loss wordt verklaard. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij Avéro Achmea, kan je korting krijgen oplopend tot 12%.

WA-Motorverzekering

De WA-Motorverzekering is verplicht om af te sluiten in Nederland. Met deze basisdekking van Avéro Achmea ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Mocht je in een ongeval schade maken aan iemand anders zijn spullen, dan ben je hiertegen verzekerd. Ook tegen letselschade bij anderen ben je verzekerd.

Aanvullende dekkingen van de Avéro Achmea motorverzekering

Om de Avéro Achmea motorverzekering precies te laten afstemmen op je persoonlijke situatie, kun je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen af te sluiten. Met deze dekkingen ben je verzekerd tegen hele specifieke situaties.

Ongevallen Opzittenden

Met de ongevallen opzittenden dekking, verzeker je jezelf extra tegen personen schade aan je bijrijder. Dankzij deze dekking, ben je na een ongeval verzekerd tegen deze schade. Door de ongevallen opzittenden dekking af te sluiten, heb je een uitgebreide Avéro Achmea motorverzekering.


 

Rechtsbijstand verkeer

Na een ongeval op de weg, kunnen de gemoederen soms hoog oplopen. Met de rechtsbijstand verkeer, ben je verzekerd van de juiste juridische hulp bij conflicten. Dankzij deze dekking hoef je je geen zorgen te maken over hoge, onverwachte kosten.

Pechhulp

De Avéro Achmea motorverzekering heeft een aanvullende dekking voor pechhulp. Met deze pechhulp dekking, kun je 24/7 rekenen op hulp als je motor pech hebt. Als je motor er mee ophoudt, kun je gebruik maken van vervangend vervoer.

Diefstal of total loss

Als je motor gestolen wordt, is dat een erg duur grapje. In het eerste jaar na de aanschaf heb je recht op de nieuwwaarde van je motor. Dit geldt alleen voor motoren met een waarde tot €50.000. Er zijn echter wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo moet je verschillende maatregelen hebben genomen om diefstal tegen te gaan. Denk aan goede sloten en een alarmsysteem.

Ook wanneer je motor total loss wordt gereden, heb je recht op een vergoeding. Dit geldt alleen als je in het eerste jaar na de aanschaf. Ook dan is er een limiet op €50.000.

Motorverzekeringen vergelijken

Er zijn veel verschillende motorverzekering aanbieders in Nederland. Verzekering.nl heeft veel daarvan uitgebreid bekeken en op een rijtje gezet. Maak daarnaast ook gebruik van de onafhankelijke vergelijkingstool van Verzekering.nl. Hiermee kun je de motorverzekering vinden die het best past bij jouw motor.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven