Avéro Achmea

Waarom Avéro Achmea
Avéro achmea biedt verschillende soorten financiële producten aan. De verzekeraar richt zich zowel op zakelijke klanten als op particulieren. Bekijk nu de verzekeringsoplossingen voor jouw bedrijf.

Avéro Achmea

Avéro Achmea is onderdeel van de Achmea Holding net zoals Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO en Centraal Beheer. Achmea is één van de grootste financiële dienstverleners van de Benelux. Avéro Achmea biedt verschillende soorten financiële producten aan. De verzekeraar richt zich zowel op zakelijke klanten als op particulieren. Avéro Achmea werkt hoofdzakelijk met onafhankelijke tussenpersonen en verkoopt de producten dus niet rechtstreeks aan de klant. Deze verzekeraar doet er alles aan om de intermediair duurzaam succesvol te laten worden. Dit kan alleen als het klantbelang bij de adviseur centraal staat.

Contactgegevens Avéro Achmea

Telefoonnummer: 088-4624610
Bezoekadres: Sophialaan 50, 8911 AE Leeuwarden of Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn
Postadres: Postbus 101, 7300 AC Apeldoorn

Welke verzekeringen heeft Avéro Achmea?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Avéro dek jij je in tegen ongelukken die om een klein hoekje zitten. Het kan iedereen gebeuren en daarom is het handig om je in te dekken tegen onvoorziene kosten.
Lees verder
Met de autoverzekering van Avéro kan je veilig en verzekerd blijven rijden zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.
Lees verder
Met de bootverzekering van Avéro kunt u blijven genieten van uw boot, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte schade. Als u meerdere verzekeringen afsluit bij Avéro kan de pakketkorting oplopen tot wel 12%.
Lees verder
Met de inboedelverzekering van Avéro zijn jouw spullen tot € 100.000,- verzekerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken om onvoorziene kosten. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij Avéro kan de pakketkorting oplopen tot wel 12%.
Lees verder
Met de motorverzekering van Avéro bent u altijd veilig en verzekerd op weg. U kunt genieten van uw motor zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.
Met de rechtsbijstandverzekering van Avéro Achmea bent u beschermd tegen juridische conflicten, zoals: een reorganisatie op uw werk, ruzie over de erfgrens met de buurvrouw of een conflict over uw pensioen.
Lees verder
Met de doorlopende reisverzekering van Avéro bent u het hele jaar verzekerd. Zo kunt u het hele jaar door op vakantie met een gerust hart. E zijn twee verschillende basispakketten waar u zich in kunt verzekeren: Europa en Wereld.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven