Particulier

Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering

Waarom Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering
De Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering dekken jouw bedrijfsmiddelen voor o.a. brand, diefstal en vandalisme.

Diefstal, brand, storm en water kunnen vervelende schade veroorzaken aan je bedrijf. Deze benoemde risico’s kunnen schade aan de inventaris- en goederen aanrichten, waardoor je als ondernemers een lastige periode tegemoet kan gaan. Bedrijfsmiddelen zoals de inventaris en de voorraad zijn voor veel bedrijven het hart van de onderneming. Door de grote investering die hierin is gedaan, wil je de mogelijke risico’s beperken. Zodra er schade is aan de inventaris- en goederen, kunnen in veel gevallen de werkzaamheden niet voortgezet worden. Met de inventarisverzekering van Avéro Achmea ben je gedekt voor de inventaris- en goederen.

De Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering beschermt onder andere je inventaris, voorraden, machines, apparaten, elektronica, geld en zelfs eventuele bedrijfsdieren. Het afsluiten van de Avéro Achmea goederen- en inventarisverzekering geeft je gemoedsrust en beschermt de bedrijfsmiddelen tegen diverse risico’s.

Wat is er verzekerd?

Voordat je besluit om de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering af te sluiten, is het belangrijk om te begrijpen wanneer je gedekt bent. Hieronder vind je een overzicht van enkele situaties waarin de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering van kracht is:

 • Schade als gevolg van brand, explosie en blikseminslag, vandalisme, inbraak en diefstal, evenals schade veroorzaakt door waterindringing of storm is gedekt.
 • De opruimingskosten bedragen die maximaal 10% van het verzekerde bedrag op het risicoadres bedragen, met een maximum van €500.000.
 • De kosten voor het verminderen of voorkomen van dreigende schade bedragen maximaal 50% van het verzekerde bedrag voor dat specifieke risicoadres.
 • De kosten voor het gebouw die voor rekening van de huurder zijn, bedragen maximaal 10% van het verzekerde bedrag.
 • De kosten voor vervoer en opslag na een gedekte schade bedragen maximaal 10% van het verzekerde bedrag.

Uiteraard zijn er ook situaties waarin de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering geen dekking biedt. Hieronder benoemen we enkele situaties, waarin de verzekeraar niet zal uitkeren:

 • Schade die is ontstaan door overstroming en aardbeving,
 • Waterschade door openstaande ramen of deuren.
 • Waterschade door het binnendringen van grondwater.
 • Constructiefouten.
 • Schade door illegale activiteiten.
 • Schade door slecht onderhoud.
 • Schade door ongedierte.

Wil je weten in welke situaties de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering nog meer dekking biedt? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de benodigde informatie.

Is de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

De HDI inventaris- en goederenverzekering is geschikt voor bedrijven die allerlei inventaris- en goederen hebben, zoals kantoorapparatuur, machines, meubels, halffabricaten en voorraad. De verzekering is van belang voor winkels, groothandels, productiebedrijven en distributiehelden. Uiteindelijk is de verzekering geschikt  voor elke onderneming die niet zonder hun inventaris en goederen kunnen.

Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering afsluiten

Ben je geïnteresseerd in de Avéro Achmea inventaris- en goederenverzekering? Ga naar het offerteverzoek en vul het in. Onze verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen, omtrent het ingevulde formulier. Onze adviseurs staan klaar om je wensen en behoeften te bespreken, zodat er een passende verzekering afgesloten kan worden.

Scroll naar boven