Particulier

Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor mogelijke schadeclaims die ontstaat door materiële of letselschade aan derden.

Het afsluiten van de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor ondernemers een verstandige keuze. Aansprakelijkheidsclaims kunnen als ondernemer altijd onverwacht aankomen en zorgen zonder een verzekering voor een financiële klap. Deze aansprakelijkheidsclaims ontstaan nadat je als ondernemer materiële schade of letselschade hebt aangericht bij een ander. Deze schade kan op veel verschillende manieren ontstaan, zoals door je verkochte producten, maar ook door het bedrijfspand. Wanneer een derde schade heeft waar je als ondernemer verantwoordelijk voor bent, word je aansprakelijk gesteld met een aansprakelijkheidsclaim.

Met de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor de mogelijke aansprakelijkheidsclaims.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht voor ondernemers. Het kan echter voorkomen dat verschillende partijen waarmee je samenwerkt vragen om de verzekering. Dit wordt gedaan zodat de mogelijke risico’s ingedekt worden, waardoor er geen onverwachte hoge kosten kunnen ontstaan.

Wat is er verzekerd met de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Het afsluiten van de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Er zijn namelijk veel situaties waarin je verzekerd bent met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Avéro Achmea. Wij benoemen graag de verschillende situaties waarin je verzekerd bent:

 • Materiële schade aan losse spullen en onroerend goed.
 • Letselschade aan derden en/of hun dieren.
 • Schade aan een medewerker tijdens het uitoefenen van zijn functie.
 • De kosten die gemaakt moeten worden om dreigende schade te verminderen of te voorkomen, en bepaalde kosten van verweer.
 • Schade aan personen na milieuverontreiniging.

Er zijn ook situaties waarin de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geen dekking biedt. In de volgende situaties is er geen dekking van de verzekeraar:

 • Schade aan jezelf of jouw bedrijf.
 • Schade of kosten die je moet maken om jouw dienst of product opnieuw te leveren.
 • Schade door een motorrijtuig.
 • Schade die ontstaat door onder andere asbest, legionella en medisch handelen.
 • Schade die ontstaat door roekeloosheid of opzet van de verzekerde.
 • Schade die valt onder zuivere vermogensschade.

Wil je weten in welke situaties je nog meer verzekerd bent en in welke situaties de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheid geen dekking biedt? Vul het offerteformulier in en kom in contact met onze verzekeringsspecialisten. De verzekeringsadviseurs van EVR kunnen je voorzien van de gewenste informatie en helpen je bij het afsluiten van de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

De standaard 4 dekkingen van de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Ondernemers die onbedoeld schade toebrengen aan derden tijdens het werk zijn beschermd. De Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen deze kosten.

Werkgeversaansprakelijkheid

Stel dat jouw medewerker gewond raakt of overlijdt doordat hij werkzaamheden voor jou uitvoert. Dan zijn de kosten die daaruit voortvloeien gedekt. Ook schade aan de spullen van een medewerker die ontstaat door de werkzaamheden is verzekerd.

Goed Werkgeverschap

Werknemers kunnen van hun werkgever verwachten dat de juiste verzekeringen zijn afgesloten. Stel dat er een medewerker is die schade oploopt tijdens werkgerelateerde activiteiten en je hebt niet de juiste verzekeringen afgesloten? Als werkgever kan je hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De dekking goed werkgeverschap van Avéro Achmea biedt hier dekking voor.

Milieuaansprakelijkheid

Als je per ongeluk milieuverontreiniging veroorzaakt, ben je met deze dekking gedekt. Dankzij deze dekking is jouw aansprakelijkheid voor de schade die anderen hierdoor lijden verzekerd. Het gaat hierbij om schade aan personen of zaakschade. Een meer uitgebreide dekking vind je bij de milieuschadeverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

De Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt afgesloten bij een van de onafhankelijke verzekeringsadviseurs van EVR. De adviseurs van EVR zijn specialisten die door middel van gegeven informatie de situatie goed kunnen inschatten. Hierdoor krijg je de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die aansluit bij jouw onderneming. Zo ben je nooit onder- of oververzekerd en heb je een verzekering die al je behoeftes vervult.

De premie van de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan je per maand, kwartaal, halfjaar of jaar betalen. De premie wordt berekend op basis van de jaaromzet/jaarloon van je bedrijf en/of de herbouwwaarde van een onroerende zaak. En tot slot wordt op basis van de hoogte van het verzekerde bedrag de premie bepaald.

Ben je geïnteresseerd in de Avéro Achmea bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met onze onafhankelijke adviseurs die je verder zullen helpen..

 

Scroll naar boven