Particulier

Avéro Achmea CAR-verzekering

Waarom Avéro Achmea CAR-verzekering
De Avéro Achmea CAR-verzekering biedt alle soorten participanten op de bouwplaats financiële dekking voor de mogelijke risico’s.

Het afsluiten van de juiste verzekering is van cruciaal belang voor aannemers, opdrachtgevers en projectontwikkelaars om mogelijke risico’s en onverwachte gebeurtenissen tijdens de bouw effectief te beheersen. Tijdens het bouwproces zijn er vaak meer risico’s verbonden dan men aanvankelijk denkt, en daarom is het essentieel om deze risico’s zo goed mogelijk af te dekken. Of je nu een aannemer bent die verantwoordelijk is voor de uitvoering, een opdrachtgever die het project laat uitvoeren of een projectontwikkelaar die het geheel coördineert, het is belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten. Met de Avéro Achmea CAR-verzekering kun je het project met een gerust hart voortzetten, wetende dat de financiële gevolgen afgedekt zijn.

Met de Avéro Achmea CAR-verzekering ben je uitgebreid gedekt voor bouwprojecten, waardoor alle betrokken partijen financieel beschermd zijn. Met de Avéro Achmea CAR-verzekering kun je met vertrouwen aan het bouwproject beginnen, wetende dat je gedekt bent tegen onvoorziene risico’s.

Waar biedt de CAR-verzekering dekking voor?

De CAR-verzekering van Avéro Achmea beschermt tegen verschillende risico’s die kunnen optreden tijdens de bouw, renovatie of montage van een project. Een van de belangrijkste voordelen van deze verzekering is dat vrijwel alle materiële schade op de bouwplaats gedekt is. Of de schade nu veroorzaakt wordt door bouw-, montage- of installatiewerkzaamheden, de verzekering biedt financiële dekking. De verzekering omvat tevens ook diefstal van bouwmaterialen, wat een veelvoorkomend probleem is op bouwplaatsen.

De Avéro Achmea CAR-verzekering biedt de mogelijkheid om een doorlopende dekking voor alle projecten die onder de verzekering vallen af te sluiten. Dit betekent dat er geen aparte verzekering afgesloten hoeft te worden voor elk project. Dit bespaart tijd en administratieve werkzaamheden voor de verzekerde, omdat alle projecten eenvoudig onder dezelfde polis kunnen worden opgenomen.

Hieronder bieden wij een overzicht van de verschillende risico’s die gedekt zijn bij de Avéro Achmea CAR-verzekering:

 • Schade veroorzaakt door diefstal en vandalisme
 • Schade als gevolg van brand of ontploffing
 • Stormschade
 • Schade door een ontwerpfout of constructiefout, mits de onderhoudstermijn is meeverzekerd
 • Schade tijdens de bouw- of montageperiode
 • Schade tijdens de testperiode, indien de testperiode is meeverzekerd
 • Schade aan omringende gebouwen door sloopwerkzaamheden

Er zijn ook situaties waarin de verzekering geen dekking zal bieden. Het is van belang om te weten om welke situaties het gaat. Hieronder is een overzicht te vinden met enkele situaties waarin de verzekeraar niet uitkeert:

 • Schade door slijtage, oxidatie of corrosie
 • Schade veroorzaakt door werkstaking
 • Schade tijdens de onderhouds- of garantieperiode (tenzij dit apart is meeverzekerd)
 • Geld en geldwaardige papieren

Avéro Achmea CAR-verzekering afsluiten

Wil je zekerheid tijdens jouw bouwproject? Dan is de Avéro Achmea CAR-verzekering iets voor jou. Ga nu naar het offerteverzoek en vul het in. Onze verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen omtrent het ingevulde formulier. Onze verzekeringsspecialisten zullen een combinatie vinden tussen de best mogelijke verzekering en de laagst mogelijke premie, zodat je een passende verzekering afsluit.

Scroll naar boven