Zakelijk

Nh1816 motorverzekering

Waarom Nh1816 motorverzekering
Met de motorverzekering van Nh1816 kan je jezelf laten verzekeren voor schade, die je aanricht met jouw motorfiets. Nh1816 biedt veel mogelijkheden aan voor aanvullende keuzedekkingen.

Met de motorverzekering van Nh1816 kan je jezelf laten verzekeren voor schade, die je aanricht met jouw motorfiets. Wanneer je schade toebrengt met jouw motorfiets aan anderen of hun spullen, kan dat een vervelende situatie opleveren. In zulke gevallen is het dan ook verstandig om jezelf goed in te dekken tegen zulke risico’s. Met de motorverzekering kun je jezelf goed verzekeren tegen onverwachte hoge kosten van de aangerichte schade.

Wat is het dekkingsgebied van Nh1816 motorverzekering?

De motorverzekering van Nh1816 is geldig in Nederland en de landen die genoteerd staan op het verzekeringsbewijs. Als je wilt weten welke landen er op jouw verzekeringsbewijs staan, kun je contact opnemen met jouw verzekeringsadviseur.

Wat is niet verzekerd met de motorverzekering?

Er zijn een aantal uitzondering bij de motorverzekering van Nh1816, waarbij je niet vergoed wordt. Je bent niet verzekerd met de Nh1816 motorverzekering:

  • Wanneer de verzekerde de schade opzettelijk heeft veroorzaakt.
  • Wanneer de verzekerde de schade heeft veroorzaakt als gevolg van roekeloos gedrag.
  • Wanneer de verzekerde de motorfiets heeft aangepast op een manier, die wettelijk niet toegestaan is.

Premieberekening Nh1816 motorverzekering

De premie die je betaalt voor jouw motorverzekering van Nh1816 is geen standaard bedrag. De berekening van jouw premie is afhankelijk van een aantal punten. Bij het afsluiten van de Nh1816 wordt er gekeken naar de leeftijd van de regelmatige bestuurder, woonplaats, gewicht van je motor en de gevraagde dekking.
Nh1816 houdt rekening met de voorgenoemde factoren en maakt aan de hand daarvan een berekening voor jouw premie.

Wanneer wordt de motorverzekering stopgezet?

De Nh1816 motorverzekering wordt stopgezet:

  • Wanneer je jouw motorfiets langer dan een halfjaar in het buitenland stalt.
  • Wanneer je jouw motorfiets voor andere doeleinden gebruikt dan je hebt opgegeven bij Nh1816.
  • Wanneer je niet meer woonachtig bent in Nederland.

Waarom kiezen voor de Nh1816 motorverzekering?

De motorverzekering biedt veel voordelen. Zo biedt de motorverzekering van Nh1816 een ruime dekking voor de motor, helm, schoenen en kleding. Daarnaast krijg je bij de Nh1816 motorfietsverzekering korting die kan oplopen tot 80% in het geval je schadevrije jaren hebt. Verder biedt Nh1816 veel mogelijkheden aan voor aanvullende keuzedekkingen, waardoor jij eenvoudig een pakket kan samenstellen die ideaal past bij jouw situatie.

Vergelijk verzekeringen

Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk verschillende verzekeringen vergelijken. Verzekering.nl kijkt naar jouw wensen en persoonlijke situatie en geeft opties weer die geschikt zijn voor jou. Wij willen het liefst samenwerkingen aangaan met alle verzekeraars. Jammer genoeg kunnen wij daar niet altijd voor zorgen. Je kunt hierdoor geen Nh1816 motorverzekering via ons afsluiten. Wat kan wel? Bekijk de knop hieronder om te kijken welke motorverzekeringen je wel via ons kunt afsluiten.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven