Zakelijk

Klaverblad motorverzekering

Waarom Klaverblad motorverzekering
Met de motorverzekering van Klaverblad verzeker je jouw motorvoertuig tegen een lage prijs. Naast de verplichte WA-verzekering, kan je kiezen tussen twee aanvullende dekkingen.

Met de motorverzekering van Klaverblad verzeker je jouw motorvoertuig tegen een lage prijs. Naast de verplichte WA-verzekering, kan je kiezen tussen twee aanvullende dekkingen. Door je motor bij Klaverblad te verzekeren ontvang je enkele voordelen. Zo heb je standaard een laag eigen risico van maar €100,- en mag je zelf kiezen waar je motor wordt gerepareerd als het schade heeft opgelopen.

Dekkingen Klaverblad motorverzekering

Klaverblad biedt de volgende dekkingen voor de motorverzekering aan.

WA

De WA-Motorverzekering moet je in Nederland verplicht afsluiten. WA staat namelijk voor Wettelijke Aansprakelijkheid. De WA-Motorverzekering is in principe de basisdekking voor een motorverzekering. Deze basisdekking dekt alleen de situaties waarin jij met je motor schade maakt aan anderen of aan spullen van anderen. De schade bij letsel of overlijden van anderen wordt vergoed tot ruim €6.000.000. De schade die je aanricht bij spullen wordt vergoed tot maximaal €2.500.000.

WA + Beperkt Casco

De WA + Beperkt Casco verzekering is één van de twee aanvullende dekkingen die Klaverblad aanbiedt. Deze aanvullende dekking is de minst uitgebreide en goedkoopste van de twee. Naast de situaties die al verzekerd zijn in de basisdekking, zijn er nog enkele situaties waarvoor je bent verzekerd. Zo ben je verzekerd tegen schade door diefstal, brand en storm.

WA + Volledig Casco

Met de WA + Volledig Casco verzekering ben je uitgebreid verzekerd. In sommige gevallen wordt deze dekking ook de Allrisk verzekering genoemd. Dankzij deze aanvullende dekking ben je ook verzekerd voor schade door je eigen schuld. Hier mag dan uiteraard geen sprake zijn van roekeloosheid of opzet. Ook heb je recht op een nieuwwaarderegeling met de WA + Volledig Casco verzekering. Mocht je motor gestolen of total loss zijn, dan heb je recht op de nieuwwaarde van je motor.

Aanvullende dekking

Voor extra zekerheid is het ook een mogelijkheid om een aanvullende ongevallenverzekering af te sluiten. Met de aanvullende ongevallenverzekering ben je verzekerd voor schade aan je medepassagiers. Mocht je medepassagier blijvend invalide raken, dan wordt er maximaal €5.000 uitgekeerd. Bij overlijden is dit bedrag €2.500.

Motorverzekering van Klaverblad vergelijken

Benieuwd naar de verschillen tussen de motorverzekering van Klaverblad en andere motorverzekeringen? Op onze site kun je allerlei informatie vinden over veel verschillende motorverzekering. Ook kun je gebruik maken van de vergelijkingstool om zo de motorverzekering te vinden die het best voldoet aan jouw wensen.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven