Harley davidson verzekering

Snel een veilig online je motor verzekeren

Harley Davidson verzekering

Het nastreven van een avontuur begint met een ritje op je Harley Davidson motor. Het bezitten van zo’n prachtige motor is niet altijd makkelijk, want hoe specialer en unieker je motor is, hoe meer je ervoor moet zorgen. Hierbij is het essentieel om je Harley Davidson motor te verzekeren tegen veelvoorkomende schades in de toekomst. Motors van Harley Davidson worden niet geaccepteerd door alle verzekeraars. Gelukkig is er een oplossing waarbij je een aparte Harley Davidson verzekering kunt afsluiten. Een Harley verzekering moet afgestemd zijn op je eigen voorkeuren en met een aparte Harley Davidson verzekering, krijg je direct de nodige dekking.

Direct vergelijken

Je Harley verzekeren?

Met een aparte Harley Davidson verzekering heb je 4 dekkingsvarianten waaruit je mag kiezen.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Dit is de minimale verplichte verzekering die geldt voor iedereen in Nederland. Met deze dekking word je verzekerd voor schade die je aan derden toebrengt.

Diefstal

Hierbij wordt je motorkleding verzekerd tot € 1500,- en je bagage tot € 2500,-. Daarnaast ben je ook verzekerd voor schade buiten je schuld zoals: joyriding, brand, botsing met vogels, loslopende dieren en storm.

Aanrijding

Alle buitenkomende calamiteiten zijn onder deze dekking verzekerd, inclusief schade die veroorzaakt is door jezelf.

Plusdekking

Dit is de volledige dekking die je kunt kiezen voor je Harley verzekering. Je Harley is gegarandeerd verzekerd voor de eerste drie jaar na aankoop of taxatie tegen deze waarde. Er wordt dus 3 jaar niet afgeschreven.

Schadeverzekering voor omzittenden

Deze verzekering dekt de werkelijke schade die jij of je nabestaanden oplopen bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Voordelen van Harley Davidson verzekering

No-claim Korting

Voor aantal schadevrije jaren krijg je iets voor terug en dat kan oplopen tot 75%.

Ervaren rijders korting

Als je 6 jaar lang schadevrij hebt gereden krijg je ervaren rijders korting van 15%.

Automotorbonus plan

Je kunt ook je auto verzekeren bij Harley Davidson verzekering samen met je motor. In dat geval krijg je korting op beide voertuigen van maximaal 75%.

Winterstopkorting

Vergelijk Harley Davidson verzekeringen

Als je voor winterstop kiest in de periode van 15 december tot 1 maart, ontvang je een extra korting van 10% op je jaarpremie.

Het goed verzekeren van je motor “Harley Davidson” is niet alleen belangrijk en raadzaam, maar dat zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt rijden.
Stel direct een vergelijking op met onze handige vergelijkingstool of kies voor een aparte Harley Davidson verzekering die je kan aanpassen op je eigen voorkeuren.

Direct vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven