Zakelijk

a.s.r. motorverzekering

Waarom a.s.r. motorverzekering
Door de verschillende pakketten en aanvullende dekkingen, kun je de motorverzekering van a.s.r. helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen.

Als je via a.s.r. verzekerd bent, kies je voor duurzaam. Deze verzekeraar kiest er heel duidelijk voor om je premie op maatschappelijk verantwoorde wijze te beleggen. Zo ook voor de a.s.r. motorverzekering. Bij a.s.r. kun je op verschillende manieren korting krijgen op je premie. Zo kun je door meerdere verzekeringen af te sluiten 10% korting krijgen en dankzij de no-claim korting.

De a.s.r. motorverzekering

De a.s.r. motorverzekering kun je laten afstemmen op je eigen persoonlijke situatie. Door de verschillende pakketten en aanvullende dekkingen, kun je een motorverzekering helemaal naar je eigen smaak samenstellen.

Basisdekking Motorverzekering

De basisdekking voor een motorverzekering (ook wel WA-verzekering) is verplicht in Nederland. Eventuele aanvullende dekkingen zijn vrijwillig. Met de WA-Motorverzekering van a.s.r. ben je verzekerd tegen schade aan anderen en hun spullen. De schade aan personen is verzekerd tot maximaal €6.000.000 en de schade een spullen tot maximaal €2.500.000. Bij de WA-Motorverzekering geldt er geen eigen risico.

WA + Casco Beperkt

De eerste van twee aanvullende dekkingen is de WA + Casco Beperkt. Deze aanvullende dekking is niet verplicht om af te sluiten. Naast de situaties waarin je bent verzekerd met WA-Motorverzekering, ben je ook verzekerd tegen enkele andere situaties. Zo ben je verzekerd voor schade aan je motor door brand, storm en diefstal. Ook schade aan je helm en motorkleding is meeverzekerd. De WA + Casco Beperkt is de goedkopere en minder uitgebreide aanvullende dekking van de twee.

WA + Casco Allrisk

De WA + Casco Allrisk is de meest uitgebreide dekking die aangeboden wordt door a.s.r. Naast de situaties van de WA-Motorverzekering en de WA + Casco Beperkt, zijn er nog enkele situaties waartegen je bent verzekerd. Zo ben je extra verzekerd tegen vandalisme en tegen de schade door een ongeluk door eigen schuld. Er mag dan geen sprake zijn van opzet of roekeloosheid.

Aanvullende dekkingen van de a.s.r. motorverzekering

Bij de a.s.r. motorverzekering, kun je enkele aanvullende dekkingen kiezen. Met deze aanvullende dekkingen verzeker je jezelf tegen specifieke voorvallen. Hierdoor kun je een a.s.r. motorverzekering afsluiten die aansluit op je persoonlijke situatie.

Pechhulp

Met de aanvullende dekking ‘pechhulp meeverzekeren’, ben je verzekerd voor de hulp als je pech hebt met je motor. Als je motor niet meer kan doorrijden, wordt er voor gezorgd dat je naar huis wordt gebracht of een tijdelijk vervoersmiddel krijgt.

Rechtsbijstand Motorrijtuigen

Met de aanvullende dekking ‘rechtsbijstand motorrijtuigen’, ben je verzekerd voor een conflict dat is ontstaan tijdens deelname aan het verkeer. De kosten voor een juridisch conflict worden dan vergoed.

Ongevallen Opzittenden

Met de aanvullende dekking ‘ongevallen opzittenden’, ben je verzekerd voor eventuele blijvende invaliditeit. Dit geldt dan voor bijrijders. Bij de a.s.r. motorverzekering, heb je ook recht op een uitkering als de bijrijder komt te overlijden.

Schade Opzittenden

De aanvullende dekking ‘schade opzittenden’ vergoed materiële en personenschade van opzittenden. Bij de a.s.r motorverzekering kan de vergoeding oplopen tot €1.000.000. De aansprakelijkheid heeft geen invloed op de vergoeding.

Premie korting motorverzekering

Bij veel verzekeraars kun je dankzij schadevrije jaren korting op je premie opbouwen. Mocht je schade melden, dan zak je een aantal jaar terug en vervalt (een deel) van je opgebouwde korting. Bij a.s.r. zit dit anders. Als er schade aan je motor is te vinden, zonder dat dit jouw schuld is, dan verlies je geen schadevrije jaren. De korting blijft dan gelijk. Er is in Nederland geen andere verzekeraar die zulke voorwaarden heeft als a.s.r.

Vergelijk a.s.r. motorverzekering 

Ook benieuwd wat andere verzekeraars te bieden hebben voor een motorverzekering? Bij Verzekering.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om de motorverzekering die voldoet aan jouw wensen te vinden. Dankzij de vergelijkingstool kun je allerlei motorverzekeringen met elkaar vergelijken.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven