Zakelijk

Turien & Co. motorverzekering

Waarom Turien & Co. motorverzekering
De motorverzekering van Turien & Co. is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen schade die je met jouw motorfiets aanbrengt aan anderen of hun spullen.

De motorverzekering van Turien & Co. is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen schade die je met jouw motorfiets aanbrengt aan anderen of hun spullen. Als je schade aanbrengt aan een ander, wil je natuurlijk dat de schade zo snel als mogelijk afgewikkeld wordt door jouw WA motor verzekeraar. Turien & Co. helpt jou zo snel als mogelijk oplossingen te vinden voor jouw probleem. Daarnaast kan je natuurlijk ook een beperkt of volledig casco dekking kiezen waardoor de schade aan je eigen motor ook onder de dekking valt. Met de motorverzekering van Turien & C.o kun je jouw motorfiets goed en zorgeloos laten verzekeren.

De dekking van Turien & Co. motorverzekeringen

Turien & Co. biedt ruime dekkingen aan voor de motorverzekeringen. Wanneer je jouw motorfiets verzekert met de motorverzekering ben je verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000 voor materiele schade en € 6.070.000 voor letselschade per schadegebeurtenis.

Je ben niet verzekerd met de motorverzekering van Turien & Co.

  • Wanneer je schade toebrengt aan een ander met opzet.
  • Wanneer je schade aanricht door het tonen van onverantwoord gedrag.
  • Wanneer je jouw premie niet hebt betaald.
Eigen risico

Als je een motorverzekering wilt afsluiten, kan de hoogte van het eigen risico interessant zijn om even bij stil te staan. Het bedrag dat je betaalt voor het eigen risico van deze motorverzekering bedraagt € 100 per schadegebeurtenis. Echter is het bedrag voor het eigen risico voor bestuurders, die jonger zijn dan 24 jaar, € 50 extra. Je kan bij de motorverzekering van Turien & Co. er ook voor kiezen om een eigen risico te nemen van € 450. In ruil voor een hoger eigen risico krijg je korting op jouw premie.

Vergelijk motorverzekeringen op onze site

Turien & Co. motorverzekeringen zijn niet de enige motorverzekeringen waarover wij informatie geven op onze site. Wij bieden informatie aan over veel verzekeraars op deze website. Je kan deze verzekeraars eenvoudig vergelijken met elkaar. Op deze manier kun je motorverzekeringen vinden die goed passen bij wat jij wilt en zoekt. Verzekering.nl bekijkt jouw behoeften. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op Verzekering.nl, omdat we zo veel mogelijk verzekeringen met je willen delen. Het is dus niet mogelijk om de Turien & Co. motorverzekering via ons af te sluiten. Via de knop hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven