Turien & Co assuradeuren

Waarom Turien & Co assuradeuren
Turien en Co staat vooral bekend als specialist in het verzekeren van luxe bezittingen. Wegens het grote aanbod aan verzekeringen kun je dan ook met vrijwel al jouw wensen bij deze verzekeraar terecht.

Turien en Co verzekeringen

Een inboedel- of toch bijvoorbeeld een motorverzekering afsluiten? Bij Turien en Co kun je vrijwel altijd terecht voor een verzekering naar wens, ongeacht de soort. Het bedrijf biedt vooral oplossingen voor bijzondere en niet-alledaagse risico’s. Daarnaast staat Turien en Co bekend om haar kwalitatieve goede en onderscheidende verzekeringsproducten. Je verdiepen in deze verzekeraar is daarom zeker de moeite waard. Turien en Co biedt, net zoals vele andere verzekeraars, standaard verzekeringen zoals een aansprakelijkheids- of reisverzekering aan. Toch weet deze verzekeraar zich van andere verzekeraars te onderscheiden. Dit doet Turien en Co door verzekeringen aan te bieden die passen bij afwijkende behoeften en niet-alledaagse risico’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een autoverzekering voor bezitters van exclusieve auto’s of een inboedelverzekering voor echte kunstliefhebbers.

Turien en Co biedt onder andere de volgende verzekeringen aan:

Een Premium inboedelverzekering
Een opstalverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en bestuurders
Een motorverzekering
Een boot-, golf-, of reisverzekering; voor wanneer je écht wilt ontspannen
Een rechtsbijstandverzekering

Voordelen van Turien en Co

Turien en Co staat vooral bekend als specialist in het verzekeren van luxe bezittingen. Wegens het grote aanbod aan verzekeringen kun je dan ook met vrijwel al jouw wensen bij deze verzekeraar terecht. Welke kostbare bezitting jij verzekeren wilt, maakt bij Turien en Co niet uit. De verzekeraar kent daarnaast vele andere voordelen:

Maatwerk verzekeringsoplossingen

Aangezien Turien en Co begrijpt dat ieder persoon andere wensen heeft, biedt de verzekeraar verzekeringsoplossingen op maat aan. Iemand met een klassieke auto heeft immers hele andere behoeften dan iemand die net een splinternieuwe vierwieler heeft aangeschaft.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Wanneer je een dure auto bij een gewone verzekeraar wilt verzekeren, is de kans groot dat jouw verzoek wordt afgewezen. Vele verzekeraars zijn namelijk bang voor de vele risico’s en de hoge schadebedragen die bij jouw bezit om de hoek komen kijken. Bij Turien en Co kun je echter altijd terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten. Van een verzekering voor jouw privéverzameling kunst tot een speciale dekking voor jouw vakantiehuis: Turien en Co zal jouw verzoek niet zomaar afwijzen.

Pakketkorting verzekeringen Turien en Co

Turien en Co biedt niet alleen speciale, exclusieve verzekeringen maar ook pakketkorting aan op het moment dat je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Zo geldt al een pakketkorting van 8% bij twee particuliere schadeverzekeringen.
Daarnaast hoef je bij Turien & Co slechts eenmalig poliskosten voor het hele pakket te betalen. Dit zijn de administratieve kosten van een verzekering die een verzekeraar in rekening brengt.

Contactgegevens Turien en Co

Voor algemene informatie of meer informatie over een verzekering op maat kun je contact opnemen met een adviseur van Turien en Co. Deze adviseurs zijn door het hele land heen te vinden, óók bij jou in de regio. Op de website van Turien en Co kun je jouw postcode invullen en vindt je binnen enkele seconden een match. Service op maat is bij deze verzekeraar vanzelfsprekend.

Klachten Turien en Co

Naast vragen, kun je natuurlijk ook één of meerdere klachten hebben. Omdat Turien en Co deze klachten zo snel mogelijk wilt oplossen, kun je ook op andere wijzen dan via een adviseur met de verzekeraar in contact komen, namelijk:

  • Via een klachtenformulier
  • Schriftelijk per e-mail (klachten@turien.nl)
  • Telefonisch via 072-5181181
  • Per post (postzegel niet nodig) onder vermelding van ‘klacht’ naar:Turien & Co AssuradeurenKlachtenbeheerAntwoordnummer 6181800 VB Alkmaar

Verzekeringen Turien en Co vergelijken

Om te bepalen of een verzekering van Turien en Co écht de beste keuze voor jou is, raden we je aan om verzekeringen te vergelijken. Dit kan gemakkelijk met één van de vele online vergelijkingsmachines van Verzekering.nl. Vergelijken, afsluiten en geld besparen, ongeacht de door jouw gekozen verzekering, was nog nooit zo gemakkelijk.

Welke verzekeringen heeft Turien & Co assuradeuren?

Particulier


Turien & Co assuradeuren biedt inboedelverzekeringen aan. Turien biedt 3 pakketten aan voor mensen met verschillende situaties. Bekijk de site en kijk welk pakket het beste bij jou past.
Turien & Co verzekert schade die jij aanricht bij een ander. Kies het pakket dat het beste bij jou past met de ruime keuze aan pakketten bij Turien & Co.
Turien biedt voor de bestuurders van zowel de reguliere als elektrische voertuigen verzekeringen aan. Wil je meer weten over het assortiment van Turien? lees dan verder.
Turien biedt ruime dekkingen aan voor de motorverzekeringen. Wanneer je een motorfietsverzekering afsluit bij Turien wordt je tot een bedrag van € 2.500.000 gedekt voor materiele schade en tot € 6.070.000 gedekt voor letselschade per gebeurtenis.
Met de reisverzekering van Turien kun je onbezorgd op reis gaan. Turien biedt goede reisverzekeringen aan. Ben je geinteresseerd? Lees dan verder.
Turien & Co biedt verzekeringen aan van DAS en ARAG. In totaal biedt Turien & Co 5 verschillende dekkingen aan voor de rechtsbijstandverzekering. Lees verder voor meer informatie.
Bij Turien & Co heb je een ruime keuze aan dekkingen. Zo kun je een pakket kiezen dat ideaal bij jou past. Wil je meer weten? Lees dan verder.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven