Zakelijk

Turien & Co. autoverzekering

Waarom Turien & Co. autoverzekering
Turien & Co. autoverzekering afsluiten. Vergelijk autoverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw auto via Verzekering.nl

Turien & Co. autoverzekering

De autoverzekering van Turien & Co. is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen schade die jij aanricht met jouw auto aan iemand anders of zijn/haar spullen. Een auto kan een belangrijk deel van jouw bezittingen vormen. Je gebruikt bijvoorbeeld jouw auto om naar de sport te gaan of jouw kinderen af te zetten op school. Het is dan ook belangrijk dat je jouw auto goed verzekert tegen onverwachte hoge schadekosten. Bij Turien & Co. autoverzekeringen kan je jouw auto goed laten verzekeren. Turien & Co. biedt verschillende pakketten voor autoverzekeringen aan voor verschillende doelgroepen. Jij kunt zelf kiezen welk pakket het meest geschikt is voor jou.

Welke dekkingen heeft Turien & Co. autoverzekeringen?

Turien & Co. heeft een groot assortiment aan pakketten voor autoverzekeringen. De pakketten voor Turien & Co. autoverzekeringen zijn gericht op verschillende doelgroepen. De dekkingen die Turien & Co. heeft zijn:

Turien & Co. Primair XL

Dit is een pakket voor de persoon die een goede verzekering wilt afsluiten tegen een lage prijs. Prima XL is gericht op de bewuste verzekeringsnemer. In dit pakket worden jong gebruikte auto’s tot € 80.000 verzekerd.

Turien & Co. Prima XL

Prima XL is een van de dekkingen van Turien & Co. autoverzekeringen. Dit product is geschikt voor personen die een nieuwe auto bezitten met een cataloguswaarde tot € 200.000. Dit product is een verzekering dat een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Het is een uitgebreidere autoverzekering in vergelijking met de Primair XL.

Turien & Co. Prima XL elektrisch

Dit pakket is net zo uitgebreid als de Prima XL versie. Dit pakket is voor de personen die een elektrische auto bezitten met een cataloguswaarde tot € 200.000. Deze verzekering is voorzien van een aantal aanvullende keuzedekkingen.

Turien & Co. Premium autoverzekering

De Turien & Co. Premium autoverzekering is een uitgebreid pakket. Dit is een pakket voor de persoon die een auto bezit met een waarde van boven de € 100.000. Bij deze verzekering is het eigen risico niet een standaard bedrag. Het bedrag dat je betaalt voor de eigen risico is afhankelijk van de waarde van jouw auto.

Vergelijk een groot aanbod van autoverzekeringen

Vergelijk de Turien & Co. autoverzekering met andere autoverzekeringen met behulp van Verzekering.nl. Je kan Verzekering.nl als een tool gebruiken om een autoverzekering te vinden die ideaal voor jou is. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en behoeften. Het liefst gaan wij samenwerkingen aan met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval. We plaatsen deze verzekeraars wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via Verzekering.nl af kan sluiten.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven