Zakelijk

Turien & Co. opstalverzekering

Waarom Turien & Co. opstalverzekering
Turien & Co. opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

De opstalverzekering van Turien & Co. is een verzekering, waarmee je jouw woonhuis kan verzekeren tegen risico’s. Mogelijke risico’s die je kan hebben als je over een woonhuis beschikt zijn brand, inbraak en diefstal. Bij zulke scenario’s kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Het is dan ook handig en verstandig als je jouw woonhuis goed verzekert. De opstalverzekering biedt goede dekkingen aan, waarmee je jouw woonhuis kan verzekeren tegen financiële risico’s.

Welke dekkingen heeft de Turien & Co. opstalverzekering?

Turien & Co. biedt verschillende dekkingen. De dekkingen die de opstalverzekeringen heeft zijn:

  • Primair-dekking: een basisdekking die je kunt afsluiten tegen een lage premie.
  • Prima-dekking: een uitgebreidere verzekering dan de basisdekking.
  • Premium wonen: een dekking die geschikt is voor mensen, die een woning beschikken met een herbouwwaarde van meer dan € 500.000.

Opstalverzekering Turien & Co.

Eigen risico

Het bedrag van het eigen risico is afhankelijk van de type dekking die je neemt. Bij de Primair-dekking betaal je een eigen risico van € 250 per gebeurtenis. Bij de Prima-dekking betaal je een eigen risico van € 0 of € 250.

Herbouwwaardemeter Turien & Co. opstalverzekering

Stel je voor dat je schade hebt, dan wil je natuurlijk voor jouw kosten gedekt zijn. Turien & Co. wilt voorkomen dat je minder uitgekeerd krijgt dan de kosten van de schade. Met behulp van de herbouwwaardemeter kun je ervoor zorgen dat je het gehele bedrag van de schade vergoed krijgt door Turien & Co.

Opstalverzekeringen vergelijken

Op deze pagina staat informatie over de Turien & Co. opstalverzekering weergegeven. Wij bieden behalve informatie over de Turien & Co ook informatie over meerdere verzekeraars aan op Verzekering.nl. Verzekering.nl biedt verschillende woonhuisverzekeringen aan. Met Verzekering.nl kun je gemakkelijk een goede en betrouwbare verzekering vinden en zelf afsluiten. Verzekering.nl zorgt ervoor dat je zorgeloos verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Wij kijken naar jouw situatie en vinden vervolgens de mogelijkheden voor jou op een rijtje.

Wij werken graag met alle verzekeraars samen. Helaas kan dit niet altijd. Toch zetten wij deze verzekering wel op Verzekering.nl, omdat we informatie over alle verzekeraars willen laten zien. Je kan bij Verzekering.nl dus niet Turien & Co. opstalverzekering afsluiten. Wij bieden wel andere verzekeraars aan op onze site, waarbij het wel mogelijk is om opstalverzekeringen af te sluiten. Via de ‘vergelijk’ button hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via Verzekering.nl kan sluiten.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven