Zakelijk

Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering
Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Turien & Co. verzeker je schade die je toebrengt aan anderen of hun spullen. Met deze verzekering kun je jezelf dekken voor bijvoorbeeld letselschade of zaakschade die je aanricht aan anderen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan een zeer verstandige keuze zijn om te nemen. Bij botsingen of schade die niet met omzet is aangericht kunnen de kosten vaak enorm oplopen. In zulke gevallen is het handig dat je een verzekering hebt die de schade goed voor je kan dekken. Turien & Co. biedt 3 pakketten aan voor de aansprakelijkheidsverzekering. Zo kan je zelf kiezen welk pakket het beste bij jou past.

Aansprakelijkheidsverzekering Turien & Co.

Turien & Co. biedt drie dekkingen aan voor aansprakelijkheidsverzekeringen. Niet iedereen is hetzelfde. En niet alle mensen bevinden zich in dezelfde situatie. Daarom is het handig om te kunnen kiezen welke verzekering het beste bij jou past. Turien & Co. dan ook 3 dekkingen aan. De dekkingen die Turien & Co. aanbiedt zijn:

De Primair-dekking  van Turien & Co.

Met de Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor schade die je aanbrengt aan anderen en hun spullen. Turien & Co. biedt een wereldwijde dekking aan voor de aansprakelijkheidsverzekering. Bij deze verzekering heb je standaard een eigen risico van € 0. Verder ben je met de Primair-dekking van Turien & Co. verzekerd tot een bedrag van maximaal € 1.250.000 per gebeurtenis.

Prima-dekking van Turien & Co.

Met de Prima-dekking van Turien & Co. ben je verzekerd tot een bedrag van maximaal € 2.500.000.

Premium-dekking van Turien & Co.

De Premium-dekking van Turien & Co. is een verzekering voor mensen die behoren tot het hogere segment.

Wat wordt niet verzekerd door de Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering?

  • Wanneer je schade met opzet toebrengt aan anderen of hun spullen.
  • Wanneer je schade hebt door seksuele gedragingen.
  • Wanneer je schade hebt door criminele activiteiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen via Verzekering.nl

Wil jij een groot en divers aantal verzekeraars snel bekijken en vergelijken? Dat kan met behulp van Verzekering.nl. Op Verzekering.nl kan je eenvoudig aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. Wij kijken graag naar wat jouw wensen zijn. Vervolgens kijken wij naar je situatie en koppelen wij jou aan verzekeraars die het beste bij jouw profiel passen. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars, jammer genoeg is dit met Turien & Co. op dit moment niet mogelijk. We vermelden deze verzekering wel op Verzekering.nl, omdat we informatie over alle verzekeringen willen delen met jou. Je kan deze Turien & Co. aansprakelijkheidsverzekering dus niet via ons afsluiten. Met behulp van de button hieronder kun je zien welke aansprakelijkheidsverzekeringen je wel via ons af kan aanvragen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven