Zakelijk

Klaverblad opstalverzekering

Waarom Klaverblad opstalverzekering
Klaverblad opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Met de opstalverzekering van Klaverblad verzeker je je huis tegen schades. De opstalverzekering wordt ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Bij Klaverblad zijn bijgebouwen tot 25m2 en zonnepanelen standaard meeverzekerd.

Royaal opstalverzekering Klaverblad

Vroeger bood Klaverblad twee basisdekkingen aan voor de opstalverzekering. De Royaal en Budget opstalverzekering. Tegenwoordig biedt Klaverblad alleen nog de Royaal Opstalverzekering aan.

De Royaal Opstalverzekering is een uitgebreide opstalverzekering. Je huis is verzekerd voor veel verschillende situaties die schade kunnen opleveren. Zo is je huis verzekerd tegen de volgende situaties:

  • Brand en ontploffing;
  • Storm (hagel, bliksem, regen);
  • Inbraak, diefstal of vandalisme;
  • Lekkage door kapotte leidingen;
  • Voorwerp (zoals een boom) dat op je huis valt;
  • Alle ongelukjes, ook als je deze zelf veroorzaakt.
Tuin of bijgebouw

Ook schade aan je tuin of tuinhuisje kan erg vervelend en duur zijn. Voor sommige situaties ben je verzekerd met de Klaverblad Opstalverzekering. De volgende spullen zijn ook verzekerd in je tuin:

  • Bijgebouwen zoals schuren, garages of tuinhuisjes met een oppervlakte van maximaal 25m2.
  • Kleine bouwsels (zoals broeikassen of hondenhokken) die gefundeerd zijn.
  • Schuttingen, hekken die bij je tuin behoren.

Aanvullende Glasverzekering

De Royaal Opstalverzekering dekt niet in alle gevallen glasschade. Alleen als er sprake is van inbraak, storm of brand, heb je recht op een uitkering. Anderen ongelukken waardoor er een ruit vervangen moeten worden, zijn niet meeverzekerd. De glasverzekering dekt ook schade in het glas van een windscherm of terras- en balkonafscheiding.

Opstalverzekering Klaverblad

Eigen risico

Bij Klaverblad hebben ze een andere regeling dan bij de meeste verzekeraars die een opstal- of woonhuisverzekering aanbieden. Bij Klaverblad betaal je alleen een eigen risico als de schade wordt veroorzaakt door een storm. Het eigen risico is dan standaard €250.

Opstalverzekering vergelijken

Klaverblad is een van vele verzekeraars die een opstalverzekering of woonhuisverzekering aanbiedt. Op Verzekering.nl vindt een overzicht van allerlei verzekeraars die een opstalverzekering aanbieden. Bekijk de verschillen via de productpagina’s. Of gebruik de vergelijkingstool om zo de opstalverzekering voor jouw huis te vinden.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven