Zakelijk

Rhion opstalverzekering

Waarom Rhion opstalverzekering
Rhion opstalverzekering afsluiten. Vergelijk woonhuisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor jouw woning via Verzekering.nl

Met de opstalverzekering van Rhion kun je je jouw huis laten verzekeren tegen schade. Jouw huis is een plek waar je jezelf kan zijn. Een plek waar je tot rust kan komen en de plek waar jij en eventueel jouw gezinsleden zich veilig voelen. Je wilt jouw woning dan ook beschermen tegen plotselinge schade. Een brand of waterschade kunnen voor hoge kosten zorgen, die jij als onprettig en onverwacht kan ervaren. In zulke gevallen kan een Rhion opstalverzekering goed van pas komen. De woonhuisverzekering beschermt jouw huis tegen financiële risico’s.

Wie is verzekerd met de Rhion opstalverzekering?

Met de woonhuisverzekering van Rhion is de verzekeringsnemer verzekerd tegen schade van zijn of haar woonhuis. Onder verzekeringsnemer verstaan wij de persoon, die de Rhion woonhuisverzekering heeft afgesloten. Naast de verzekeringsnemer zijn ook jouw gezinsleden, waarmee je samenwoont, meeverzekerd met de Rhion woonhuisverzekering.

Wat is er verzekerd?

Met de Rhion woonhuisverzekering kun je jouw woonhuis laten verzekeren tegen schade. Wanneer je een Rhion woonhuisverzekering wilt afsluiten, kan interessant zijn voor jou in welke dingen wel of niet verzekerd zijn. De Rhion woonhuisverzekering verzekert jouw:

  • Woonhuis.
  • Bijgebouwen.
  • Zwembaden.
  • Laadpalen voor elektrische auto.

 

Opstalverzekering Rhion

Eigen risico

Bij de opstalverzekering van Rhion heb je standaard een eigen risico van € 0. Je kan kiezen voor een eigen risico. Wanneer je kiest voor een eigen risico bij de Rhion woonhuisverzekering, betaal je een gedeelte van de schade zelf. De premie is hierdoor wel lager. In het geval de schade lager is dan het bedrag van het eigen risico krijg je geen vergoeding voor de schade van Rhion.

Hoe stelt Rhion de schade vast?

Rhion stelt de schade bij de Rhion opstalverzekering op een aantal manieren vast. De schade kan vastgesteld worden door in overleg te gaan met jou. Echter kan Rhion ook een expert de schade laten opnemen. Verder is er ook de mogelijkheid dat jij met de expert samen de schade vaststelt bij de Rhion woonhuisverzekering.

Opstalverzekeringen vergelijken

Wij bieden een ruim assortiment aan op Verzekering.nl. Wij geven meerdere woonhuisverzekeringen weer op onze website. Op verzekering.nl kan je ons aanbod aan opstalverzekeringen vergelijken zonder al te veel moeite. Wij willen jou graag het beste helpen door de beste verzekeringen aan te bieden die passen bij jou.

Het liefst willen wij een samenwerkingsverband met alle verzekeraars, maar helaas is dat niet altijd een mogelijkheid. We zetten de Rhion opstalverzekering wel op Verzekering.nl, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen willen tonen. Je kan de woonhuisverzekering Rhion dus niet afsluiten op Verzekering.nl. Via de knop hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven