De Goudse Verzekeringen opstalverzekering

Waarom De Goudse Verzekeringen opstalverzekering
Goudse opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Goudse opstalverzekering

De opstalverzekering van Goudse verzekeringen is een verzekering, waarbij je jouw woonhuis verzekert tegen schade door brand, bliksem of lekkage. Met een opstalverzekering kun je onverwachte schadekosten dekken als er schade is aangericht aan jouw woning. Voorbeelden van schade waar je aan kunt denken zijn het omvallen van bomen of vandalisme aan uw woning.

Vergelijk opstalverzekeringen

Je bent verzekerd met de opstalverzekering van Goudse verzekeringen:

 • Wanneer je schade aan jouw woonhuis hebt door aanrijding of aanvaring.
 • Wanneer je schade hebt door lekkage of neerslag aan jouw woonhuis.
 • Wanneer je schade hebt door inbraak of diefstal aan jouw woonhuis.
 • Wanneer je schade hebt door brand aan jouw woonhuis.
 • Wanneer je schade hebt door omvallende bomen.

Je bent niet verzekerd met de opstalverzekering van Goudse verzekeringen:

 • Wanneer je met opzet schade toebrengt aan jouw
  woning.
 • Wanneer je schade aan jouw woonhuis is
  veroorzaakt door natuur- en weersinvloeden.
 • Wanneer er schade aan jouw woonhuis is veroorzaakt
  door natuurgeweld.

Welke basisdekkingen zijn er?

Bij Goudse verzekeringen kun je bij de opstalverzekering kiezen uit twee dekkingen: woonhuis basis en woonhuis plus. De woonhuis basis dekt schades die veel voorkomen zoals brandschade, bliksemschade en inbraakschade. Bij de aanvullende woningplus worden alle schadeoorzaken van jouw woonhuis basisdekking gedekt plus schade die is veroorzaakt door omstoten, vallen en botsen.

Eigen Risico

Bij de opstalverzekering van Goudse verzekeringen heb je standaard geen eigen risico. Echter heb jij bij een schadegeval door storm aan jouw woonhuis wel een eigen risico van € 250 per schadegeval. Wil je meer weten over de opstalverzekering van Goudse verzekeringen? Bezoek dan de site van Goudse verzekeringen.

Vergelijk opstalverzekering

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan opstalverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om een opstalverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven