Zakelijk

Centraal Beheer opstalverzekering

Waarom Centraal Beheer opstalverzekering
Centraal Beheer opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

De opstalverzekering van Centraal Beheer is een verzekering voor uw woonhuis tegen schade door o.a. brand, inbraak en storm. Een opstalverzekering kan een goede optie zijn, wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede opstalverzekering. Met Centraal Beheer is je woning goed gedekt tegen schade door onder andere lekkage, vandalisme en bliksem. Verzeker je woning met een uitgebreide dekking van de opstalverzekering.

Dekking Centraal Beheer opstalverzekering

Centraal Beheer biedt opstalverzekeringen aan, waarmee je jezelf goed kunt indekken tegen schade aan je woonhuis. Met een opstalverzekering ben je gedekt bij de volgende punten:

  • Schade aan je woning, schuur, garage en carport
  • Schade aan je kantoor of praktijkruimte aan huis
  • Schade aan vaste onderdelen van je tuin, zoals uw terras en planten.
  • Schade door brand, bliksem en storm
  • Schade door inbraak, diefstal en vandalisme

Centraal Beheer opstalverzekering

Zonnepanelen meeverzekeren

Heb je zonnepanelen op je dak geïnstalleerd? Dan ben je met de opstalverzekering ook gedekt tegen schade aan je zonnepanelen door onder andere bliksem, storm en brand.

Eigen risico

Bij de opstalverzekering Centraal Beheer kun je zelf kiezen welk bedrag je aan eigen risico betaalt. Het eigen risico is een bedrag dat je standaard zelf betaalt wanneer er schade is ontstaan. Als je voor een eigen risico kiest wordt het bedrag van je premie lager. Bij de opstalverzekering kun je kiezen uit een eigen risico van 0, 100 of 200 euro.

Onderverzekering

Met Centraal Beheer ben je nooit onderverzekerd. Bij Centraal Beheer is er geen maximaal verzekerd bedrag. Stel je voor dat je grote schade aan je woning hebt waardoor je woning opnieuw gebouwd moet worden, dan zorgt de opstalverzekering  ervoor dat de kosten hiervan worden vergoed. Je woning wordt bij de bouw weer opnieuw gebouwd met dezelfde materialen op dezelfde plek.

MoneyView over opstalverzekering van Centraal Beheer

In juni 2023 heeft MoneyView, een onafhankelijk onderzoeksbureau, de opstalverzekering van Centraal Beheer beoordeeld. Centraal Beheer blinkt uit met een positieve score op voorwaarden, volgens de onafhankelijke beoordeling van MoneyView.

Als betrouwbare aanbieder biedt Centraal Beheer klanten transparante en gunstige voorwaarden voor hun opstalverzekering. De erkenning door MoneyView bevestigt de toewijding van Centraal Beheer aan kwaliteit en klanttevredenheid in de branche in 2023. Klanten kunnen vertrouwen op de degelijke dekking en service die Centraal Beheer biedt voor de bescherming van hun woning tegen diverse risico’s.

Je kunt hier direct jouw opstalverzekering van Centraal Beheer aanvragen.

Opstalverzekering vergelijken

Wil je een Centraal Beheer opstalverzekering afsluiten? Dan kan dat snel en gemakkelijk via onze site. Bekijk wat er mogelijk is voor jou via Verzekering.nl en sluit de beste deals af. Ook heb je de mogelijkheid om via onze site meerdere opstalverzekeringen met elkaar te vergelijken, zodat je een opstalverzekering kunt uitkiezen die goed aansluit op jouw wensen en behoeften.

Via onze site kun je de goedkoopste opstalverzekeringen vergelijken en afsluiten. Druk op onderstaande knop en bereken de premie van de Centraal Beheer opstalverzekering. Wanneer je wil vergelijken tussen meerdere verzekeraars ga dan snel naar onze vergelijker.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven