Zakelijk

De Zeeuwse opstalverzekering

Waarom De Zeeuwse opstalverzekering
De Zeeuwse opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Uw huis is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit. Als er onverwachte schade optreedt, kunnen de financiële gevolgen aanzienlijk zijn. Denk aan schade door brand, storm of blikseminslag. Voor huiseigenaren met een hypotheek is een opstalverzekering vaak verplicht. De Zeeuwse opstalverzekering biedt dekking voor de kosten om uw huis na schade te herstellen of herbouwen. Bovendien kan je via verschillende modules zelf bepalen wat je wel en niet wilt verzekeren.

Voordelen opstalverzekering De Zeeuwse

Met de opstalverzekering van De Zeeuwse bent je verzekerd tegen veelvoorkomende schadeoorzaken. Je hebt de keuze tussen een Basis- of Plus-dekking. Daarnaast kan je aanvullende dekkingen kiezen voor glas, uw tuin en duurzame zaken zoals zonnepanelen. Als er schade optreedt die gedekt is in uw polis, vergoeden zij de herstel- of herbouwkosten om uw woning weer in de staat te herstellen zoals deze was direct voor de schade. Naast herstel- en herbouwkosten vergoedt de opstalverzekering ook andere kosten in geval van een gedekte schade, zoals opruimings- en expertisekosten en een vergoeding voor tijdelijke huisvesting als jouw woning niet bewoonbaar is.

  • Zeer Compleet
  • Garantie Tegen Onderverzekering

Dekkingen opstalverzekering De Zeeuwse

De Zeeuwse vergoed schade als gevolg van een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis aan uw verzekerde woning. Alleen bij schade door storm geldt een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis. Je hebt de keuze tussen de Basis- of Plus-dekking.

Woonhuis Basis:

  • Dekking voor veelvoorkomende risico’s, zoals brand, inbraak en lekkage.

Woonhuis Plus:

  • Ruimere dekking dan de basisdekking, inclusief schade door andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen, zoals vallen, stoten en botsen.

Aanvullende Dekkingen

  • Glas: Biedt dekking voor plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen, zoals glasbreuk, inclusief bijzonder glas, tot maximaal € 1.000,- per gebeurtenis. Voor glasschade geldt een eigen risico van € 75,- per gebeurtenis (afkoopbaar).
  • Tuin: Jouw tuin is verzekerd tot maximaal € 5.000,- voor schade door plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen, met uitzondering van schade door storm, (hevige plaatselijke) neerslag, diefstal of vandalisme.
  • Zonnepanelen: Zij vergoeden maximaal € 5.000,- voor schade aan zonnepanelen door brand, storm, blikseminslag, ontploffing, aanrijding, aanvaring, luchtverkeer en meteorieten. Andere duurzame warmte- en energieopwekkende systemen van jouw woning zijn ook verzekerd.
  • Aansprakelijkheid Onroerende Zaken: Als je jouw woning (gedeeltelijk) voor verhuur gebruikt, kan je de aanvullende dekking aansprakelijkheid onroerende zaken meeverzekeren. Deze dekt jouw aansprakelijkheid als bezitter van een extra woning of recreatiewoning.

Opstalverzekering vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de opstalverzekering van De Zeeuwse wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven