Zakelijk

Nh1816 opstalverzekering

Waarom Nh1816 opstalverzekering
Nh1816 opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

De opstalverzekering van Nh1816 is een verzekering, waarmee je jouw appartement of woonhuis kan verzekeren tegen risico’s. Je kan bij deze risico’s bijvoorbeeld denken aan het in brand vliegen van jouw woning of het hebben van een lekkage in jouw woning. Met de Nh1816 kun je jezelf indekken tegen hoge kosten die het gevolg zijn van vervelende gebeurtenissen zoals brand of lekkage. Wanneer je de opstalverzekering afsluit ben je dus goed verzekerd tegen financiële risico’s.

Opstalverzekering Nh1816

De opstalverzekering heeft een aantal dekkingen, waaruit je kan kiezen. De dekkingen die mogelijk zijn met Nh1816 zijn:

  • Extra uitgebreid. Met deze verzekering heb je dekking voor je pand voor alle schadegebeurtenissen die in de voorwaarden staan vermeld.
  • Optimaal. Met deze opstalverzekering heb je de meest uitgebreide dekking voor je woning. Alles is gedekt, tenzij in de polisvoorwaarden staat aangegeven dat het niet zo is.

Wat is niet verzekerd met de Nh1816 opstalverzekering?

  • Wanneer je schade aan jouw woonhuis hebt door het plaatsvinden van een aardbeving.
  • Wanneer je schade hebt door neerslag, die door deuren of ramen is binnengekomen omdat ze openstonden.
  • Wanneer je schade hebt door molest.

Opstalverzekering Nh1816

Wie is er verzekerd?

Het kan interessant zijn om te weten welke personen er verzekerd zijn met de opstalverzekering. Jij als verzekeringsnemer bent standaard verzekerd met de opstalverzekering Nh1816. Daarnaast zijn ook de personen met wie jij samenwoont meeverzekerd met de opstalverzekering.

Het verzekerde bedrag van Nh1816 opstalverzekering

Bij de opstalverzekering stel jij het verzekerde bedrag van jouw woning of appartement zelf vast. Het vaststellen van het verzekerde bedrag stel je vast met behulp van: de bouwwaardemeter, de adresscan, een taxatierapport of opgeven bouwkosten.

Hoe wordt de schade geregeld door de Nh1816 opstalverzekering

In het geval dat je schade hebt, wordt de schade in overleg met de verzekerde vastgesteld. Wanneer het nodig is schakelt Nh1816 zelf een expert in om de schade op te nemen. Ook heb je bij de Nh1816 opstalverzekering de mogelijkheid om zelf een expert in te schakelen om de schade op te nemen.

Vergelijk opstalverzekering

Op Verzekering.nl heb je de mogelijkheid om eenvoudig opstalverzekeringen met elkaar te vergelijken. Naast de opstalverzekering kun je op Verzekering.nl ook informatie vinden over ander opstalverzekeringen. Verzekering.nl helpt jou graag bij het kiezen van een opstalverzekering. Het liefst werken wij samen met alle verzekeraars. Helaas is dat niet altijd haalbaar. Je kan dus de Nh1816 opstalverzekering niet via ons afsluiten. Druk de ‘vergelijk’ button hieronder om te kijken welke verzekeringen je wel via ons kan afsluiten.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven