ENRA

Waarom ENRA
ENRA verzekeringen is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland en is opgericht in 1981.

ENRA verzekeringen is in 1981 opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. ENRA is opgericht voor de verzekeringen van tweewielers, ze houden zich vandaag de dag nog steeds bezig met deze verzekeringen. Met 45 medewerkers die gespecialiseerd zijn in tweewielerverzekeringen helpt ENRA graag bij schade of diefstal bij je tweewieler. Het doel van ENRA is dan ook om er voor te zorgen dat je onbezorgd gebruik kan maken van je fiets, racefiets, (high speed) E-bike, bakfiets, MTB, bromfiets of scootmobiel.

ENRA verzekeringen geschiedenis

Sinds 2008 is ENRA onderdeel van Bovemij, de dochteronderneming van BOVAG. Deze onderneming is een kennis-en adviescentrum en helpt bedrijven in de mobiliteitsbranche met verzekeringen, financieringen en data. ENRA is gevestigd in Grootebroek. ENRA zit naast Nederland ook in België en Duitsland gevestigd en is daar actief met verzekeringen voor E-bikes en fietsen. ENRA staat als merk al meer dan 40 jaar voor competentie, kracht en betrouwbaarheid in fiets-en e-bikeverzekeringen. Ze hebben in totaal meer dan 1 miljoen klanten. Ze bieden hun een ongecompliceerde, snelle afhandeling in het geval van een claim.

ENRA Pechhulp

Indien je een verzekering hebt afgesloten bij ENRA heb je recht op ENRA Pechhulp. Met een verzekering van ENRA ben je in heel Europa verzekerd. De pechhulp kun je bellen als je onderweg onverwachts met pech langs de weg komt te staan. Indien je fiets is gestolen of als er een verkeersongeval plaatsvindt en je niet meer verder kan fietsen kun je de pechhulpservice ook bellen. Ze zullen je fiets of voertuig niet repareren, maar ze zorgen ervoor dat jij en je fiets of voertuig teruggebracht worden naar de beginplek van de fietstocht. De Pechhulp is meeverzekerd wanneer je een casco dekking hebt van ENRA.

ENRA verzekering voordelen

Bij veel verzekeringsmaatschappijen krijg je als klant in geval van diefstal alleen de actuele waarde van het verzekerde product vergoed. Met een ENRA verzekering krijg je bij diefstal het bedrag uitgekeerd dat je oorspronkelijk voor de e-bike hebt betaald. Hierbij maakt het niet uit of het een oude fiets of e-bike is op het moment van diefstal. ENRA verzekeringen staat met meer dan 40 jaar ervaring graag persoonlijk voor hun klanten klaar. Ze helpen hun klanten snel, flexibel en eerlijk.

Welke verzekeringen heeft ENRA?

Particulier


De ENRA scooter- en brommerverzekering biedt een voordelige én uitgebreide oplossing om met de scooter goed verzekerd de weg op te gaan. Het is fijn om zorgeloos op je bromfiets of brommobiel te rijden, daarom biedt ENRA een snelle en vakkundige hulpverlening bij ongevallen. Met de scooter- en brommerverzekering kun je wel tot 75% no-claimkorting […]
Lees verder
Met de fietsverzekering van ENRA ben je goed verzekerd tegen schade aan de fiets en diefstal. Wanneer je in de situatie beland dat je fiets beschadigd is of gestolen wordt je goed verholpen zodat je snel weer kunt fietsen. Je kan zowel je nieuwe als oude fiets wereldwijd verzekeren. De accessoires van je fiets zijn […]
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven