Zakelijk

ENRA fietsverzekering

Waarom ENRA fietsverzekering
ENRA fietsverzekering afsluiten. Vergelijk fietsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor jouw fiets via Verzekering.nl.

Met de fietsverzekering van ENRA ben je goed verzekerd tegen schade aan de fiets en diefstal. Wanneer je in de situatie beland dat je fiets beschadigd is of gestolen wordt je goed verholpen zodat je snel weer kunt fietsen. Je kan zowel je nieuwe als oude fiets wereldwijd verzekeren. De accessoires van je fiets zijn ook gemakkelijk mee te verzekeren. Kies de fietsverzekering die bij jou het beste past.

ENRA verzekeringspakketten

Bij de ENRA fietsverzekering heb je de keuze uit twee verschillende verzekeringspakketten. De ENRA Optimaal Casco en de ENRA Optimaal Diefstal. Deze zijn zowel voor een fiets als E-bike beschikbaar. Met de ENRA fietsverzekering kun je een bedrag van maximaal € 10.000,- verzekeren. Bij de ENRA Optimaal Diefstal zit er een dekking op: Schade bij diefstal, gevolgschade van diefstal en diefstal van onderdelen. Bij Enra fietsverzekering Optimaal Casco ben je verzekerd voor de bovengenoemde dekkingen en voor:

  • Overige schade
  • Schade door vandalisme
  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Ongevallenverzekering voor in- en opzittenden
  • Ophaalservice na pech

ENRA fietsverzekering tarieven

Wat de fietsverzekering tarieven van ENRA zijn, ligt aan verschillende variabelen. Zo is de waarde van je (elektrische) fiets, vouwfiets, bakfiets of e-bike van belang. Daarnaast is het type fiets en de dekking die je wilt van belang bij het berekenen van de premie. De fietsverzekering kun je voor maximaal 5 jaar afsluiten. Wanneer je de verzekering al stop zet voor het eind van de looptijd, krijg je de te veel betaalde premie terug.

ENRA fietsverzekering polisvoorwaarden

Bij een fiets die duurder is dan € 3.500,- is het gebruik van een tweede slot verplicht, met uitzondering op racefietsen en mountainbikes. Wanneer je elektrische bakfiets duurder is dan € 3.500,- ben je naast een tweede slot ook verplicht om een geactiveerde track & tracemodule te hebben. Bij de ENRA Optimaal Casso geldt een eigen risico van € 35,- per schade. Bij het afsluiten van een ENRA fietsverzekering worden er geen poliskosten in rekening gebracht.

Fietsverzekeringen vergelijken

Het kan soms knap lastig zijn om een verzekering te vinden voor je nieuwe of gebruikte fiets of e-bike. Er zijn namelijk veel verschillende fietsverzekeraars, dekkingen en premies. Het kan flink ingewikkeld worden om een passende fietsverzekering af te sluiten. Bij Verzekering.nl maken wij het makkelijk voor je. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk diverse fietsverzekeringen vergelijken, zodat je een passende verzekering kunt afsluiten. Bespaar flink op je premie en verzeker je fiets gemakkelijk en snel online via Verzekering.nl.

Vergelijk fietsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven