Zakelijk

a.s.r. scooter- en brommerverzekering

Waarom a.s.r. scooter- en brommerverzekering
De asr bromfietsverzekering behoort tot een van de meest populairste bromfietsverzekeringen van Nederland.

De scooter- en brommerverzekering van a.s.r. is een verzekering, waarbij je jezelf kan verzekeren tegen schade die jij met jouw bromfiets aanricht aan anderen of hun bezittingen. Wanneer je bijvoorbeeld een aanrijding of botsing onopzettelijk veroorzaakt kan dit zorgen voor hoge onverwachte kosten. In zulke gevallen kan een a.s.r. scooter- en brommerverzekering goed van pas komen voor jou. De a.s.r. bromfietsverzekering biedt een ruime dekking aan, zodat jij zonder zorgen de weg op kan met jouw scooter en brommer.

Dekkingen scooter- en brommerverzekering van a.s.r.

a.s.r. scooter- en brommerverzekering biedt verzekeringen aan voor bromfietsen en soortgelijke voertuigen. Wil jij goed en zorgeloos verzekerd zijn voor schade die jij aanricht met jouw bromfiets? Dan kan de scooter- en brommerverzekering van a.s.r. iets zijn voor jou. a.s.r. biedt basisdekkingen en aanvullende keuzedekkingen aan, zodat jij zelf een pakket kan samenstellen die het beste past bij jouw situatie. De scooter- en brommerverzekering van a.s.r. kan handig zijn voor jou in de volgende gevallen:

 • Wanneer jij beschikt over een bromfiets met versnellingen.
 • Wanneer jij beschikt over een snorfiets of scooter.
 • Wanneer jij beschikt over een bromfiets zonder versnellingen.
 • Wanneer jij beschikt over een zoemfiets.
 • Wanneer jij beschikt over een brommobiel.
Basisdekkingen a.s.r. scooter- en brommerverzekering

Bij de a.s.r. scooter verzekering kun je kiezen uit drie basisdekkingen: WA, WA + casco beperkt en WA + casco allrisk. Met de WA basis ben jij verzekerd tegen schade die jij met jou bromfiets aanricht aan een ander. Met een WA + casco beperkt ben jij niet alleen verzekerd tegen schade die jij aanbrengt, maar je bent met deze dekking ook verzekerd tegen diefstal, helmschade of schade door natuurgeweld. Met de WA + casco allrisk ben jij verzekerd tegen schade die vallen binnen de WA en WA casco beperkt dekkingen. Daarnaast ben je met de a.s.r. bromfietsverzekering ook verzekerd tegen overige schade waaronder vandalisme of schade bij aanrijdingen door eigen schuld.

Welke keuzedekkingen heeft a.s.r. bromfietsverzekering?

Bij de bromfietsverzekering van a.s.r. is het mogelijk om bij je basisdekking ook aanvullende keuzedekkingen te nemen voor jouw bromfietsverzekering. Je kan kiezen voor de keuzedekkingen: rechtsbijstand motorrijtuig, schade basis opzittenden basis en opzittenden basis.

a.s.r. scooter verzekering

De a.s.r. scooter verzekering dekt je bij schade:
 • Wanneer jouw brommer een Nederlands kenteken heeft.
 • Wanneer je jouw bromfiets in particulier gebruik neemt.
 • Wanneer jij over een snorfiets, bromfiets, zoemfiets of brommobiel bezit.
Je bent niet verzekerd met de a.s.r. scooter- en brommerverzekering:
 • Wanneer je schade hebt aan jouw bromfiets door slijtage.
 • Wanneer je niet voldoende maatregelen hebt getroffen tegen diefstal.
 • Wanneer je jouw premie niet hebt betaald.
 • Wanneer de bestuurder van jouw bromfiets niet over een geldig rijbewijs bezit.
 • Wanneer je onvoldoende hebt gedaan aan het onderhoud van jouw bromfiets.

a.s.r. scooter- en brommerverzekering

Wat kost de a.s.r. bromfietsverzekering voor jou?

De kosten die jij betaalt aan jouw premie zijn afhankelijk van de schadevrije jaren die jij hebt, jouw leeftijd en de kenmerken van jouw bromfiets of scooter. Daarnaast is het mogelijk om bij asr bromfiets jouw premiebedrag per maand, per kwartaal of per jaar te betalen.

Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen

Wij geven op deze pagina veel informatie over de a.s.r. bromfietsverzekering. Naast a.s.r.  geven wij ook veel informatie over andere bromfietsverzekeringen. Je kan via onze site ook scooter- en brommerverzekeringen afsluiten. Dat kan eenvoudig en snel via Verzekering.nl.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. Je kunt de a.s.r. scooter- en brommerverzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven