Zekur scooter en brommerverzekeringen

Waarom Zekur scooter en brommerverzekeringen
Zekur scooter- en brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is voor iedere bromfietshouder verplicht. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade die aan anderen toebrengt. Wilt u een uitgebreidere verzekering waarbij onder andere ook diefstal wordt gedekt. Kies dan voor de Extra Zekur Bromfietsverzekering.

De brommerverzekeringen van ZEKUR:

1. Gewoon ZEKUR Bromfiets:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

2. Extra ZEKUR Bromfiets:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Diefstal/joyriding en Beperkte Schade
  • Schade door brand, bliksem, storm en hagel

Ook is het mogelijk om extra ZEKUR bromfiets aan te vullen met Aanrijding. Hierbij bent u verzekerd bij een aanrijding of gebeurtenis, wat buiten uw schuld om, schade aan uw voertuig veroorzaakt.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. U kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven