ZEKUR scooter- en brommerverzekering

Waarom ZEKUR scooter- en brommerverzekering
ZEKUR scooter- en brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

Of je nu een scooter- of bromfietsbestuurder bent, een goede verzekering is essentieel voor een zorgeloze rit. Bij ZEKUR begrijpen ze dat, en daarom bieden ze twee uitstekende opties om jouw voertuig te beschermen. Ongeacht welke keuze je maakt, je voldoet altijd aan de wettelijke vereisten met onze ZEKUR scooter- en brommerverzekering.

Dekkingen scooter- en brommerverzekering ZEKUR

De ZEKUR scooter- en brommerverzekering biedt verschillende dekkingsniveaus om aan de behoeften van verschillende rijders te voldoen. Hier zijn de beschikbare dekkingen:

Gewoon ZEKUR Bromfiets:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Dit is de verplichte dekking die elke bromfietsbezitter moet hebben. Het beschermt je tegen schadeclaims van anderen als je een ongeluk veroorzaakt.
Extra ZEKUR Bromfiets:
  • Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Diefstal/joyriding en Beperkte Schade: Deze dekking beschermt je tegen financiële verliezen als je brommer wordt gestolen of beschadigd raakt door joyriders. Ook dekking voor beperkte schade aan je eigen voertuig is inbegrepen.
  • Schade door brand, bliksem, storm en hagel: Deze dekking breidt je bescherming uit naar situaties waarin je brommer schade oploopt als gevolg van brand, blikseminslag, storm of hagel.

Aanvullende dekking

Met de aanvullende dekking “Aanrijding” bij de ZEKUR scooter- en brommerverzekering ben je verzekerd voor schade aan je voertuig die ontstaat door een aanrijding of een gebeurtenis waarbij jij niet schuldig bent. Deze dekking biedt financiële bescherming in situaties waarbij je brommer bijvoorbeeld betrokken is bij een verkeersongeval en hierdoor schade oploopt.

Deze aanvullende dekking gaat verder dan de standaard Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA), die alleen schade aan anderen dekt. Met de dekking voor “Aanrijding” wordt de schade aan je eigen voertuig vergoed als gevolg van specifieke gebeurtenissen, zoals aanrijdingen en andere onvoorziene gebeurtenissen.

Scooter- en brommerverzekering vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. Je kunt de scooter- en brommerverzekering van ZEKUR dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven