Nh1816 scooter en brommerverzekering

Waarom Nh1816 scooter en brommerverzekering
Nh1816 bromfietsverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

Nh1816 bromfietsverzekering

De bromfietsverzekering van Nh1816 is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen schade die je veroorzaakt met jouw bromfiets. Heb jij een brom of snorfiets en wil jij zorgeloos de weg op? Dat kan met de Nh1816 bromfietsverzekering. Nh1816 biedt goede schadeafhandelingen aan. Daarnaast biedt Nh1816 bromfietsverzekering kortingen aan bij schadevrije jaren die kan oplopen tot 80%.

Vergelijk bromfietsverzekeringen

Welke dekkingen heeft de Nh1816 bromfietsverzekering?

Nh1816 biedt een aantal dekkingen aan bij de bromfietsverzekering. De dekkingen van Nh1816 bromfietsverzekeringen zijn:

  • WA. De WA- dekking is wettelijk verplicht in Nederland. Met de WA-dekking ben je verzekerd voor een bedrag van minimaal € 1.220.000 voor schade, die je aanricht aan spullen van een ander. Verder ben je met de WA-dekking verzekerd voor een bedrag van minimaal € 6.070.000.
  • Casco. De Cascodekking van Nh1816 bromfietsverzekering is een uitgebreidere verzekering dan de WA-dekking. Met de Cascodekking is jouw bromfiets goed en uitgebreid verzekerd tegen schade. Met de Cascodekking is ook diefstal van jouw brom of snorfiets meeverzekerd.

Waar is de Nh1816 bromfietsverzekering geldig?

De Nh1816 bromfietsverzekering is geldig in slechts een paar landen. De landen waarin de Nh1816 bromfietsverzekering geldig is zijn: Nederland, België en Duitsland. Met Nederland wordt het grond gebied van het Koninkrijk van Nederland, dat zich in Europa bevindt, bedoeld.

Premie Nh1816 bromfietsverzekering

De berekening van de premie voor de bromfietsverzekering van Nh1816 bromfietsverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het bedrag dat je betaalt voor de premie van Nh1816 is afhankelijk van onder andere de leeftijd van de bestuurder en schadevrije jaren. Wil je meer weten over de bromfietsverzekering van Nh1816? Bezoek dan de site van Nh1816.

Vergelijk op verzekering.nl

Op onze website kun je simpel bromfietsverzekeringen vergelijken. Verzekering.nl kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Het liefst werken wij samen met zo veel als mogelijk verzekeraars. Echter kan Verzekering.nl daar niet altijd voor zorgen. Je kunt daardoor geen Nh1816 bromfietsverzekering via ons afsluiten. Wat kan wel? Bekijk de knop hieronder om te kijken welke bromfietsverzekeringen je wel via ons kunt afsluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven