Zakelijk

Just zorgverzekering

Waarom Just zorgverzekering
Lees alles over de Just zorgverzekering. Vergelijk met zorgverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste verzekeraar voor jouw zorg via Verzekering.nl

De zorgverzekering van Just verzekert je van de zorg, die je nodig hebt. Just is een online zorgverzekeraar, waarbij je jezelf goed kan goed kan verzekeren voor zorg. Bij Just kun je zelf kiezen uit 3 simpele basiszorgpakketten, zodat je niet onnodig betaalt voor zorg die je niet nodig hebt. Daarnaast kan het afsluiten van een Just zorgverzekering ook
vele voordelen bieden voor jou. Zo biedt Just ook extra’s aan, waarbij je kortingen krijgt op onder andere sporten en brillen. Je bent bij Just verzekerd van een vast deel en daarbij kun je nog aanvullende dekkingen kiezen om je zorgverzekering zo compleet mogelijk te maken. Just is een onderdeel van CZ, een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Basisverzekering van Just

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die Just aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

 • Ziekenhuisopname
 • Medicijnen
 • Huisarts
 • Sommige fysiobehandelingen
 • Kraamzorg
 • Verloskundige zorg
 • Tandzorg voor kinderen tot 18 jaar
 • Psychologische hulp
 • Aanvullende verzekeringen van Just
Basisverzekering van Just

Als je een aanvullende verzekering van Just hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Just zijn er aanvullende verzekeringen.

 • Just live
 • Just smile (tandarts)

Waarom kiezen voor Just zorgverzekering?

Verwacht je weinig kosten voor je zorg? Dan is een zorgverzekering van Just misschien iets voor jou. Just biedt voordelige zorgpakketten aan, zodat jij je tegen een scherpe prijs kan laten verzekeren voor medische zorg. Daarnaast kun je bij de Just zorgverzekering goed jouw zaken online afhandelen. Dit is niet alleen snel maar ook eenvoudig.

 

 

Premie van Just

Wanneer je een zorgverzekering van Just wilt afsluiten, kan het interessant zijn hoeveel je gaat betalen aan je premie. De hoogte van je premie kun je gemakkelijk bekijken met onze vergelijker. De vergelijker kun je vinden met behulp van de button onderaan de pagina. Bekijk de hoogte van de zorgverzekering van Just gemakkelijk via Verzekering.nl

Declareren bij Just

Het declareren is heel eenvoudig bij Just. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Just declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van Just kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van Just kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Just een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Just.

Opzeggen Just zorgverzekering

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Just kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Just opzeggen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekeringen vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Just de beste keuze voor jou. Wij weten dat een zorgverzekering afsluiten niet altijd gemakkelijk is. Er komt namelijk veel informatie bij kijken. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van een zorgverzekering, die goed bij je past. Wij kijken naar jouw voorkeuren en persoonlijke situatie. Aan de hand van deze factoren weergeven wij de beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor jou. Wil je weten welke verzekeringen je via Verzekering.nl kunt afsluiten? Druk dan de button hieronder.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven