Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Just zorgverzekering

Je bent bij Just verzekerd van een vast deel en daarbij kun je nog aanvullende dekkingen kiezen om je zorgverzekering zo compleet mogelijk te maken.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van Just

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die Just aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

 • Ziekenhuisopname
 • Medicijnen
 • Huisarts
 • Sommige fysiobehandelingen
 • Kraamzorg
 • Verloskundige zorg
 • Tandzorg voor kinderen tot 18 jaar
 • Psychologische hulp
 • Aanvullende verzekeringen van Just

Basisverzekering van Just

Als je een aanvullende verzekering van Just hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Just zijn er aanvullende verzekeringen.

 • Just live
 • Just smile (tandarts)

Premie van Just

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Just dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Just.

Declareren bij Just

Het declareren is heel eenvoudig bij Just. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Just declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van Just kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van Just kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Just een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Just.

Opzeggen Just

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Just kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Just opzeggen.

Contactgegevens van Just

Website: https://www.just.nl/

Telefoonnummer: 013 593 8400

Postadres: Ringbaan West 236, 5038 KE Tilburg

Vergelijk Just

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Besured voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright