Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Salland zorgverzekering

De verzekering die iedereen nodig heeft waarbij de overheid beslist wat er in de basisverzekering zit. Salland biedt naast de basisverzekering een aantal aanvullende verzekeringen aan om jouw totaalplaatje de personaliseren.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van Salland

Je bent met de basisverzekering van Salland verzekerd voor een aantal zaken:

-Huisartsenzorg
-Geneesmiddelen en hulpmiddelen
-Verloskundige zorg en kraamzorg
-mondzorg voor verzekerden tot 18 jaar

Aanvullende verzekeringen van Salland

Als je een aanvullende verzekering van Salland hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Salland zijn er vier aanvullende verzekeringen.

 • Start
 • Extra
 • Plus
 • Top

Tandartsverzekeringen van Salland

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. Salland heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • TandExtra
 • TandPlus
 • TandTop

Premie van Salland

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Salland dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Salland.

Declareren bij Salland

Het declareren is heel eenvoudig bij Salland. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Salland declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van Salland kan je eenvoudig je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 5 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van Salland kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Salland een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Salland.

Opzeggen Salland zorgverzekering

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Salland kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Salland opzeggen, bijvoorbeeld:

 • Wanneer je voor een lange tijd gaat werken, studeren en of wonen in het buitenland
 • Als de poliswaarden veranderen in je nadeel
 • Wanneer je kind 18 wordt of je gaat scheiden
 • In het geval dat je collectief verzekerd bent maar van baan verandert

Contactgegevens van Salland

Website: www.salland.nl/

Telefoonnummer: 0570 68 74 84

Vergelijk Salland

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Salland voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright