Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Zekur zorgverzekering

Bij ZEKUR kan je kiezen uit de zorgverzekeringen Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. Deze verzekeringen kan je ieder personaliseren met een aantal aanvullende verzekeringen. Zo betaal je alleen waar je zelf behoefte aan heeft.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van ZEKUR

De basisverzekeringen die ZEKUR aanbiedt zijn:

1- Gewoon ZEKUR
-Jij maakt gebruik van een door ZEKUR aangeboden zorgaanbieder

2- Gewoon ZEKUR Vrij
-Jij betaalt iets meer en kiest zelf jouw zorgaanbieder

Aanvullende verzekeringen van ZEKUR

Als je een aanvullende verzekering van ZEKUR hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij ZEKUR zijn er drie aanvullende verzekeringen.

  • Tand
  • Fysio
  • Buitendland/reis

Premie van ZEKUR

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van ZEKUR dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van ZEKUR.

Declareren bij ZEKUR

Het declareren is heel eenvoudig bij ZEKUR. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij ZEKUR declareren via de online omgeving.

Opzeggen ZEKUR

Het opzeggen van je zorgverzekering bij ZEKUR kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van ZEKUR opzeggen.

Contactgegevens van ZEKUR

Website: www.zekur.nl/

Telefoonnummer: 088-1311600

Vergelijk ZEKUR

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is ZEKUR voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright