Zakelijk

ZEKUR zorgverzekering

Waarom ZEKUR zorgverzekering
ZEKUR zorgverzekering vergelijken af afsluiten. Lees alles over de ZEKUR zorgverzekering, vergelijk met andere verzekeraars en vind de beste voor jouw zorg via Verzekering.nl

Bij ZEKUR kan je kiezen uit de zorgverzekeringen Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. Deze verzekeringen kan je ieder personaliseren met een aantal aanvullende verzekeringen. Zo betaal je alleen waar je zelf behoefte aan heeft. De zorgverzekering van ZEKUR verzekert je voor de belangrijkste zorg in Nederland. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan de huisarts of noodzakelijke behandelingen in het ziekenhuis. Wanneer je een zorgverzekering ZEKUR afsluit kun je rekenen op goede medische hulp, wanneer je die nodig hebt.

Basisverzekering van ZEKUR

ZEKUR maakt goede afspraken met zorgverleners zodat jij kan genieten van de beste zorg tegen de scherpste prijzen. Bij ZEKUR kun je kiezen uit 2 basisverzekeringen. De basisverzekeringen die ZEKUR aanbiedt zijn:

Gewoon ZEKUR
Jij maakt gebruik van een door ZEKUR aangeboden zorgaanbieder. Wanneer je naar niet aangesloten zorgaanbieders gaat krijg je maximaal 80% van het gemiddeld gecontracteerde tarief.

Gewoon ZEKUR Vrij
Jij betaalt iets meer en kiest zelf jouw zorgaanbieder. Je krijgt tot 100% vergoed van het marktconforme tarief.

Aanvullende verzekeringen van ZEKUR

Als je een aanvullende zorgverzekering van ZEKUR hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij ZEKUR zijn er drie losse aanvullende verzekeringen en één complete aanvullende dekking.

  • Tand
  • Fysio
  • Buitenland en reis
  • Extra ZEKUR
Premie van ZEKUR

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is. Met behulp van de vergelijker kun je gemakkelijk verschillende premies bekijken en vergelijken. WIj bieden namelijk de beste verzekeringen aan tegen goede prijzen. Vul de vergelijker in en bekijk welke verzekering het beste bij jou past.

Declareren bij ZEKUR

Het declareren is heel eenvoudig bij ZEKUR. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij ZEKUR declareren via de online omgeving.

Opzeggen ZEKUR

Het opzeggen van je zorgverzekering bij ZEKUR kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van ZEKUR opzeggen.

Vergelijk ZEKUR zorgverzekering via Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is ZEKUR voor jou de beste keuze. Een basis zorgverzekering is in Nederland verplicht. Als je opzoek bent naar een zorgverzekering, wil je natuurlijk de beste
zorgverzekeringen hebben tegen een lage premie. Gelukkig kan dat via Verzekering.nl. Wij bieden namelijk de goedkoopste zorgverzekeringen aan via onze
site. Via Verzekering.nl verschillende zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. ZEKUR kun je helaas niet via onze website vergelijken. Bekijk welke verzekering het beste bij je past met behulp van de knop hieronder.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven