Fysiotherapie zorgverzekering

Vergelijken, afsluiten, besparen!

Fysiotherapie zorgverzekering

Een fysiotherapie zorgverzekering is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren voor behandelingen van fysiotherapie. Het zal je maar overkomen. Je bent aan het sporten en je verrekt een spier. Of erger nog je scheurt een spier. Het is dan de bedoeling dat je je lichaam zo veel mogelijk rust geeft. Om jouw lichaam optimaal te laten herstellen moet er in de meeste gevallen ook fysiotherapie aan te pas komen. Om de kosten van de fysiotherapie te kunnen dekken, kan het handig zijn om je te verzekeren met een zorgverzekering fysiotherapie. Een zorgverzekering met fysiotherapie verzekert je dan voor behandelingen bij nek-en rugklachten en blessures door ongevallen.

Zit fysiotherapie in zorgverzekering fysiotherapie basispakket?

Fysiotherapie zorgverzekering voor volwassenen

Voor volwassenen met een aandoeningen, die op de chronische aandoeningenlijst worden weergegeven, worden de kosten na de 20e behandeling gedekt met de basis zorgverzekering fysiotherapie. Het is naast het basispakket voor een fysiotherapie ook mogelijk om een aanvullende keuzedekking af te sluiten voor de zorgverzekering met fysiotherapie. Als je de aanvullende dekking voor de fysiotherapie zorgverzekering kiest, kun je door je verzekeraar ook vergoed worden voor de eerste 20 behandelingen.

Fysiotherapie zorgverzekering voor Kinderen t/m 18 jaar

Voor het fysiotherapie zorgverzekering basispakket gelden de volgende voorwaarden. Voor kinderen t/m 18 jaar zonder aandoeningen, die op de chronische aandoeningenlijst worden weergegeven, worden de eerste 9 behandelingen gedekt met de zorgverzekering fysiotherapie. Voor kinderen t/m 18 jaar met aandoeningen die op de chronische aandoeningenlijst worden weergegeven kunnen alle behandelingen worden vergoed met de zorgverzekering fysiotherapie.

Wat is chronische lijst van fysiotherapie zorgverzekering?

De chronische lijst is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgestelde lijst waarop aandoeningen staan, die na de eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket. Voorbeelden van aandoeningen op de chronische lijst zijn bijvoorbeeld aandoeningen aan het zenuwstelsel.

Zorgverzekering fysiotherapie onbeperkt

Zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie

Het is mogelijk om een zorgverzekering fysiotherapie onbeperkt af te sluiten. Sommige verzekeraars bieden een zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie aan. In de meeste gevallen bieden zorgverzekeraars een maximaal aantal behandelingen aan van 36 per jaar bij de zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie. Je kan de zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie vaak niet zomaar afsluiten. Je moet dan door de medische selectie komen van de verzekeraar. Je moet hierbij vragen beantwoorden over jouw gezondheid. De verzekeraar zal uiteindelijk jouw antwoorden beoordelen en bepalen of je een zorgverzekering fysiotherapie onbeperkt mag afsluiten.

Fysiotherapie zorgverzekering Vergelijken

Vergelijk fysiotherapie zorgverzekeringen op onze site. Wij bieden veel zorgverzekeraars met zorgverzekeringen fysiotherapie aan. Jij wilt natuurlijk de beste zorgverzekering tegen een goede premie hebben. Wij helpen je graag daarbij. Verzekering.nl helpt je graag verder bij het vinden van een goede fysiotherapie zorgverzekering. Wij kijken naar jouw wensen en stellen aan de hand daarvan de beste deals voor zorgverzekering fysiotherapie aan je voor. Wil je meer weten over de zorgverzekering fysiotherapie? Bekijk onze webpagina en kijk wat er voor jou mogelijk is met de fysiotherapie zorgverzekering.

Zorgverzekering voor 2024 vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven