UnitedConsumers zorgverzekering

Waarom UnitedConsumers zorgverzekering
UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten. Lees hier alles over de UnitedConsumers zorgverzekering. Vergelijk zorgverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de zorgverzekering van UnitedConsumers kun je jezelf verzekeren tegen kosten van medische zorg. Het is een betaalbare verzekering, waarmee je goed verzekerd bent voor medische hulp. Unitedconsumers werkt samen met VGZ en bieden gezamenlijk diverse zorgverzekeringen aan. Ze bieden ook kortingen aan bij het afsluiten van een zorgverzekering.

Welke dekkingen heeft de zorgverzekering?

Je kunt bij de UnitedConsumers zorgverzekering kiezen uit verschillende basisdekkingen. Hieronder staan de verschillende dekkingen bij UnitedConsumers zorgverzekering:

  • UnitedConsumers basis keuze. Met deze dekking heb je een ruime keuze qua zorgverleners. Je kunt behandeld worden in alle door UnitedConsumers gecontracteerde ziekenhuizen. Daarnaast krijg je een vergoeding van 70% bij zorgverleners zonder een contract voor een gemiddeld geconstateerd bedrag.
  • UnitedConsumers ruime keuze. Met deze dekking heb je ook een ruime keuze qua zorgverleners. Je kunt behandeld worden in alle door UnitedConsumers gecontracteerde ziekenhuizen. Daarnaast krijg je een vergoeding van 80% bij zorgverleners zonder een contract voor een gemiddeld geconstateerd bedrag.
  • UnitedConsumers eigen keuze. Met deze dekking heb je een eigen keuze qua zorgverleners. Je kunt behandeld worden door alle ziekenhuizen in Nederland. Daarnaast krijg je een vergoeding van 100% bij zorgverleners zonder een contract voor een gemiddeld geconstateerd tarief.

 

 

Korting op je zorgverzekering

Bij de Unitedconsumers zorgverzekering kun je korting ontvangen. Je ontvangt bij de UnitedConsumers zorgverzekering een maandelijkse korting, namelijk bovenop je maandelijkse premie. Deze korting wordt ontvangen in de vorm van een persoonlijk bespaartegoed. Bij UnitedConsumers kun je vervolgens het bedrag van de korting opnemen en er iets leuks meedoen voor jezelf.

Eigen risico

Het is door de overheid wettelijk vastgesteld dat zorg voor iedere Nederlander toegankelijk moet zijn. Het eigen risico van de UnitedConsumers zorgverzekering bedraagt een bedrag van € 385. Dit is een bedrag dat jaarlijks verplicht eenmalig betaald moet worden voor de zorg van de basisdekking.

Vergelijk zorgverzekeringen via Verzekering.nl

Vergelijk eenvoudig zorgverzekeringen op Verzekering.nl. Wij hebben een groot netwerk van verzekeraars, waarmee we samenwerken. Als je opzoek bent naar een zorgverzekering, kunnen wij jou helpen. We kijken naar jouw persoonlijke situatie. Vervolgens laten wij de best mogelijke keuzes voor een zorgverzekering aan jou zien. Naast de UnitedConsumers zorgverzekering bieden wij ook andere zorgverzekeringen aan. Bekijk welke zorgverzekeringen er mogelijk zijn voor jou via Verzekeirng.nl. Wanneer je een zorgverzekering vindt die goed bij jouw persoonlijke situatie aansluit, heb je de mogelijkheid om een zorgverzekering via Verzekering.nl af te sluiten. Bekijk met de knop hieronder welke zorgverzekeringen je via ons kan afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven