Zakelijk

VinkVink zorgverzekering

Waarom VinkVink zorgverzekering
Met de VinkVink Zorgverzekering verzeker jij jezelf van de juiste zorg. Bekijk en vergelijk via Verzekering.nl.

Het afsluiten van een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Eén van de zorgverzekering aanbieders is VinkVink. Bij VinkVink staan ze voor gemak en snelheid. Goedkoop een zorgverzekering afsluiten met goede uitgebreide dekkingen is de standaard bij VinkVink. Dankzij Verzekering.nl, kun je gemakkelijk de VinkVink zorgverzekering afsluiten.

De VinkVink zorgverzekering

De zorgverzekering is een van de weinige verplichte verzekeringen in Nederland. Het is verplicht om een basispakket af te sluiten. De Nederlandse overheid bepaald waar een basispakket uit moet bestaan. Ook bepaald de Nederlandse Overheid hoe hoog het minimum eigen risico moet zijn en of je eventueel recht hebt op een zorgtoeslag.

Basisdekking van de zorgverzekering bij VinkVink

De basisdekking is bij alle zorgverzekeraars gelijk. Dit komt doordat de Nederlandse Overheid bepaald hoe de basisdekking eruit moet zien. De basisdekking dekt onder andere de volgende kosten:

  • Huisartsenzorg
  • Kraamzorg
  • Mondzorg en Tandarts
  • Fysiotherapie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van kosten die gedekt worden door de basisdekking. In werkelijkheid biedt VinkVink voor veel meer situaties dekking.

Aanvullende dekkingen van de zorgverzekering bij VinkVink

VinkVink biedt naast de basisdekking van de zorgverzekering nog drie aanvullende dekkingen aan, namelijk: VinkVink Buitenland & Tandongeval, VinkVink Tand en VinkVink Bundel.

 

 

VinkVink Buitenland & Tandongeval

Met de aanvullende dekking VinkVink Buitenland & Tandongeval ben je extra verzekert. Dankzij deze dekking zijn de kosten die je maakt voor spoedeisende zorg gedekt. De basisverzekering dekt de kosten in het buitenland voor spoedeisende zorg tot maximaal het Nederlandse tarief. De VinkVink Buitenland & Tandongeval dekking, dekt ook boven het Nederlandse tarief.

Na een ongelukje aan je gebit, dan ben je in het buitenland verzekert tot €250 en in Nederland tot €10.000.

VinkVink Tand

De aanvullende zorgverzekering VinkVink Tand is een extra dekking voor mondzorg. De verzekering vergoedt 75% van de kosten voor een jaarlijkse controle. Mocht je na een ongeval schade aan je gebit hebben, dan is dit tot een maximum van €10.000 gedekt.

VinkVink Bundel

VinkVink Bundel is een tussenweg voor de extra dekking van de zorgverzekering van VinkVink. Met deze aanvullende dekking betaal je niet de hoofdprijs, maar kun je toch genieten van enkele voordelen. Zo krijg je toegang tot verschillende premium apps. Met deze apps kun je werken aan je gezondheidsdoelen. Daarnaast mag je 16 keer een bezoekje brengen aan de fysio na een ongeval. Tot slot is de spoedeisende hulp in het buitenland voor 100% gedekt.

VinkVink zorgverzekering vergelijken op Verzekering.nl

Ben je naast de zorgverzekering van VinkVink nog benieuwd naar andere zorgverzekeringen? Kijk op Verzekering.nl om allerlei zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Ga op zoek naar de verzekering die het best bij jou past. Met Verzekering.nl kun je altijd en overal op zoek naar een verzekering met behulp van een onafhankelijke vergelijkingstool.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven