Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Interpolis zorgverzekering

Met de zorgverzekering van Interpolis ben je verzekerd van goede zorg. Je kunt zelf je pakket uitbreiden en je hebt een wettelijk verplicht eigen risico van € 385,-. Hiernaast is er ook nog een vrijwillig eigen risico. Met een hoger eigen risico krijg je een lagere premie en andersom.

Basisverzekering van Interpolis

Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering is verplicht voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland. De basisverzekering die Interpolis aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

• Huisarts
• Zorg voor kinderen tot 18 jaar
• Wijkverpleging
• Verloskunde
• Hulpmiddelen in bruikleen
• Nacontrole donor na orgaandonatie

Aanvullende verzekeringen van Interpolis

Als je een aanvullende verzekering van Interpolis hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Interpolis zijn er drie aanvullende verzekeringen.

  • ZonderMeer
  • MeerZeker
  • ZonderZorgen

Tandartsverzekeringen van Interpolis

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. Interpolis heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Interpolis GebitActief

Premie van Interpolis

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Interpolis dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Interpolis.

Declareren bij Interpolis

Het declareren is heel eenvoudig bij Interpolis. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Interpolis declareren via de online omgeving of per post.

Online omgeving

Er kan eenvoudig een declaratie ingediend worden via de app van Interpolis

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Interpolis een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Interpolis.

Opzeggen Interpolis

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Interpolis kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden..

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door contact op te nemen met Interpolis. In sommige situaties kan je je zorgverzekering tussentijds bij Interpolis opzeggen.

Contactgegevens van Interpolis

Website: https://www.interpolis.nl/

Telefoonnummer: 013 462 9111

Vergelijk Interpolis

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Interpolis voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright