Zakelijk

VGZbewuzt zorgverzekering

Waarom VGZbewuzt zorgverzekering
VGZbewuzt zorgverzekering vergelijken en afsluiten. Lees alles over de VGZbewuzt zorgverzekering, vergelijk met andere verzekeraars en vind de beste voor jouw zorg via Verzekering.nl

Met de zorgverzekering van VGZbewuzt ben je verzekerd voor de meest voorkomende zorg. De VGZbewuzt zorgverzekering is de perfecte optie als jij je goed wilt laten verzekeren tegen hoge zorgkosten die meestal gepaard gaan met medische behandelingen. Bij VGZbewuzt heb je naast een basisverzekering ook de mogelijkheid om jouw basispakket met 3 aanvullende dekkingen uit te breiden, zodat je een zorgverzekering kan afsluiten die goed aansluit op jouw situatie. Mocht je nog niet bekend zijn met VGZbewuzt, geen zorgen. VGZbewuzt is een onderdeel van VGZ.

Basisverzekering van VGZbewuzt

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De zorgverzekering die VGZbewuzt aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

  • Huisartsbezoek
  • Verblijf en behandeling in het ziekenhuis
  • Specialistische zorg
  • Medicijnen
  • Tandartszorg tot 18 jaar
  • Fysiotherapie bij een chronische aandoening

Aanvullende (bundels) verzekeringen van VGZbewuzt

Als je een aanvullende bundel van VGZbewuzt hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij VGZbewuzt zijn er drie aanvullende verzekeringen:

  • Bewuzt actief
  • Bewuzt fit
  • Bewuzt gezond

 

 

Het eigen risico van VGZbewuzt zorgverzekering

In Nederland is het eigen risico voor een zorgverzekering vastgesteld op een bedrag van 385 euro. Dit bedrag voor het eigen risico is door de overheid vastgesteld. Je hebt wel de mogelijkheid om je eigen risico omhoog te zetten. Dit is echter alleen aan te raden als je in dat jaar weinig zorgkosten verwacht. Het hoger zetten van je eigen risico zorgt ervoor dat je een lagere premie betaalt. Je kan je eigen risico omhoog zetten tot een bedrag van 885 euro.

Premie van VGZbewuzt

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van VGZbewuzt dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van VGZbewuzt.

Declareren bij VGZbewuzt

Wanneer je zorgkosten hebt kun je de kosten declareren bij VGZbewuzt. Het declareren is heel eenvoudig bij VGZbewuzt. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij VGZbewuzt declareren via de online omgeving.

Online omgeving

Op de website van VGZbewuzt kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Vergelijk VGZbewuzt zorgverzekering via Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en afsluiten. De zorgverzekering van VGZbewuzt bieden wij via Verzekering.nl helaas niet aan. Bij ons kun je wel een groot aantal andere zorgverzekeringen vergelijken. Welke zorgverzekering is perfect voor jou? Bekijk wat er mogelijk is via Verzekering.nl. Kijk met behulp van deze knop welke zorgverzekeringen je bij ons kan afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven