Zakelijk

ONVZ zorgverzekering

Waarom ONVZ zorgverzekering
ONVZ zorgverzekering afsluiten. Lees alles over de ONVZ zorgverzekering en vergelijk met zorgverzekeringen van alle aanbieders. Vind de beste voor jouw zorg via Verzekering.nl

De zorgverzekering van ONVZ is een verzekering waarmee je jezelf kan verzekeren voor de beste zorg. Je ontvangt bij ONVZ goede zorg, wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast kun je bij de zorgverzekering van ONVZ ook zelf kiezen door welke zorgverlener je jezelf laat behandelen. Dat is niet alleen fijn maar ook zonder extra bijkomende kosten. Kies de zorgverzekering van jouw leven, met het Vrije Keuze Zorgplan van ONVZ kan dat. Van de basisverzekering tot een uitgebreid aanvullend pakket dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. ONVZ biedt aanvullende zorgverzekeringen met uitgebreide vergoedingen tegen een aantrekkelijke premie.

Basisverzekering van ONVZ

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die ONVZ aanbiedt is een restitutieverzekering. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid krijgt om zelf te bepalen door welke huisarts, ziekenhuis of andere zorgverlener je behandeld wordt. De basisverzekering verzekert je voor medische zorg. Wil je meer weten over de basisverzekering van ONVZ? Bezoek dan de website van ONVZ.

Aanvullende verzekeringen van ONVZ

Als je een aanvullende verzekering van ONVZ hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij ONVZ zijn er 4 aanvullende verzekeringen met een hele ruime dekking. ONVZ gaat voor de beste zorg!

  • Zorgverzekering Startfit
  • Zorgverzekering Benfit
  • Zorgverzekering Optifit
  • Zorgverzekering Topfit

Tandartsverzekeringen van ONVZ

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. ONVZ heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Tandfit A
  • Tandfit B
  • Tandfit C
  • Tandfit Preventief

Meeverzekeren kinderen

Wanneer je een ONVZ zorgverzekering afsluit, heb je de mogelijkheid om kinderen mee te verzekeren. Heb jij een zoon of dochter? Dan kun je ze tot hun 18e gratis laten meeverzekeren met de zorgverzekering van ONVZ. Pas als je kinderen 18 of ouder worden, moeten zij een premie voor de zorgverzekering van ONVZ betalen.

 

 

Premie van ONVZ

Je kunt op Verzekering.nl gemakkelijk de premie van de ONVZ zorgverzekering bekijken. Als je wilt weten wat de premie is van de zorgverzekering van ONVZ, dan kun je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van ONVZ. Bekijk wat de mogelijkheden voor een zorgverzekering zijn voor jou. Bekijk de vergelijker op Verzekering.nl.

Declareren bij ONVZ

Het declareren is heel eenvoudig bij ONVZ. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij ONVZ declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van ONVZ kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 10 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van ONVZ kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van ONVZ een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van ONVZ.

Opzeggen ONVZ

Het opzeggen van je zorgverzekering bij ONVZ kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van ONVZ opzeggen. Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief of email te schrijven naar ONVZ.

Vergelijk ONVZ zorgverzekering op Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat  jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is ONVZ voor jou de
beste keuze. Het vergelijken op onze site kan snel en gemakkelijk. Op deze manier kun je de beste en goedkoopste zorgverzekeringen vinden op onze
site. Zie je een zorgverzekering die goed bij je past? Dan kun je die zorgverzekering ook via Verzekering.nl afsluiten. Druk de button hieronder en kijk welke zorgverzekeringen je via Verzekering.nl kunt afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven