Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

ONVZ zorgverzekering

Kies de zorgverzekering van jouw leven, met het Vrije Keuze Zorgplan van ONVZ kan dat. Van de basisverzekering tot een uitgebreid aanvullend pakket dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. ONVZ biedt aanvullende zorgverzekeringen met uitgebreide vergoedingen tegen een aantrekkelijke premie.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van ONVZ

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt via de basisverzekering. De basisverzekering die ONVZ aanbiedt is een restitutieverzekering.

Aanvullende verzekeringen van ONVZ

Als je een aanvullende verzekering van ONVZ hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij ONVZ zijn er 6 aanvullende verzekeringen.

  • Zorgverzekering Startfit
  • Zorgverzekering Extrafit
  • Zorgverzekering Benfit
  • Zorgverzekering Optfit
  • Zorgverzekering Topfit
  • Zorgverzekering Superfit

Tandartsverzekeringen van ONVZ

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. ONVZ heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Tandfit A
  • Tandfit B
  • Tandfit C
  • Tandfit D

Premie van ONVZ

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van ONVZ dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van ONVZ.

Declareren bij ONVZ

Het declareren is heel eenvoudig bij ONVZ. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij ONVZ declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van ONVZ kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 10 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van ONVZ kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van ONVZ een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van ONVZ.

Opzeggen ONVZ

Het opzeggen van je zorgverzekering bij ONVZ kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van ONVZ opzeggen.

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief of email te schrijven naar ONVZ.

Contactgegevens van ONVZ

Website: https://www.onvz.nl/

Telefoonnummer: 030 639 6222

Postadres: Postbus 392, 3990 GD Houten

Vergelijk ONVZ

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is ONVZ voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright