Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

PNO Zorg zorgverzekering

PNO Zorg zorgverzekering

Bij de zorgverzekering van PNOzorg staat de keuze van een eigen zorgverzekeraar voor op. Zo heb je de keuze om de arts te kiezen waar je je goed bij voelt. PNOzorg is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd op het gebied van zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering van PNOzorg kan je naast de basisverzekering kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Je hebt dus bij PNOzorg een ruime keuzemogelijkheden voor het samenstellen van jouw zorgpakket, zodat je een zorgverzekering kan afsluiten die goed bij je past.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van PNOzorg

De basisverzekering van PNOzorg verzekert je goed voor de belangrijkste zorg. De overheid bepaalt welke zorg valt onder het basispakket van de zorgverzekering. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan medicijnen of bezoeken aan de huisarts. In vergelijking met andere verzekeraars biedt PNOzorg voor de basis zorgverzekering veel vrijheid voor jou. Zo heb je bij de zorgverzekering van PNOzorg een optimale vrije zorgkeuze.

Met de basisverzekering van PNOzorg ben je verzekerd voor een aantal zaken:

 • Geneeskundige zorg
 • Mondzorg tot 18 jaar
 • Geneesmiddelen
 • Hulpmiddelen
 • Ziekenhuisverblijf
 • Vervoer in verband met het ontvangen van zorg

Aanvullende verzekeringen van PNOzorg

Als je een aanvullende verzekering van PNOzorg hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij PNOzorg zijn er 5 aanvullende verzekeringen.

 • PNO Start
 • PNO Plus
 • PNO Optimaal
 • PNO Top
 • PNO Ontzorgplus

Tandartsverzekeringen van PNOzorg

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. PNOzorg heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • Tandplus A
 • Tandplus B
 • Tandplus C
 • Tandplus Preventief

Premie van PNOzorg

De premie voor een zorgverzekering is afhankelijk van de verzekeraar bij wie je een verzekering afsluit. Wil je de hoogte van de premie voor de zorgverzekering van PNOzorg weten? Dat kan! De premie die je betaat voor de PNOzorg zogverzekering kun je vinden in de vergelijker. Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van PNOzorg dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van PNOzorg.

PNOzorg gezondheidsvragen

Wanneer je een van de meest uitgebreide aanvullende verzekeringen wilt afsluiten bij PNOzorg, worden er door PNOzorg een aantal gezondheidsvragen gesteld aan jou. Vervolgens worden jouw antwoorden op de gezondheidsvragen geëvalueerd en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor de verzekering. Wil je meer weten over de PNOzorg zorgverzekering? Bekijk dan de site van PNOzorg.

De zorgverzekering van PNOzorg

Declareren bij PNOzorg

Het declareren is heel eenvoudig bij PNOzorg. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij PNOzorg declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van PNOzorg kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 14 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van PNOzorg kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van PNOzorg een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van PNOzorg.

Opzeggen PNOzorg

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief te schrijven naar PNOzorg.

Vergelijk PNOzorg

Vergelijk zorgverzekeringen

Ben jij opzoek naar de goedkoopste zorgverzekeringen? Voor de goedkoopste zorgverzekeringen kun je terecht bij Verzekering.nl. Een zorgverzekering vinden die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van een goede zorgverzekering. Via Verzekering.nl kun je met behulp van onze vergelijker meerdere zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Druk de knop hieronder en kijk welke zorgverzekeringen het beste bij jou passen.

Vergelijk verzekering


© copyright