Zakelijk

PNO Zorg zorgverzekering

Waarom PNO Zorg zorgverzekering
PNO zorgverzekering afsluiten. Lees alles over de PNO zorgverzekering en vergelijk met andere aanbieders en vind de beste voor uw zorg via Verzekering.nl

Bij de zorgverzekering van PNOzorg staat de keuze van een eigen zorgverzekeraar voor op. Zo heb je de keuze om de arts te kiezen waar je je goed bij voelt. PNO Zorg is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd op het gebied van zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering van PNO Zorg kan je naast de basisverzekering kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Je hebt dus bij PNO Zorg een ruime keuzemogelijkheden voor het samenstellen van jouw zorgpakket, zodat je een zorgverzekering kan afsluiten die goed bij je past.

Basisverzekering van PNO Zorg

De basisverzekering van PNO Zorg verzekert je goed voor de belangrijkste zorg. De overheid bepaalt welke zorg valt
onder het basispakket van de zorgverzekering. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan medicijnen of bezoeken aan de huisarts. In vergelijking met andere verzekeraars biedt PNO Zorg voor de basis zorgverzekering veel vrijheid voor
jou. Zo heb je bij de zorgverzekering van PNO Zorg een optimale vrije zorgkeuze. Met de basisverzekering van PNO Zorg ben je verzekerd voor een aantal zaken:

 • Geneeskundige zorg
 • Mondzorg tot 18 jaar
 • Geneesmiddelen
 • Hulpmiddelen
 • Ziekenhuisverblijf
 • Vervoer in verband met het ontvangen van zorg

Aanvullende verzekeringen

Als je een aanvullende verzekering van PNO Zorg hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij PNO Zorg zijn er 5 aanvullende verzekeringen.

 • PNO Start
 • PNO Plus
 • PNO Optimaal
 • PNO Top
 • PNO Ontzorgplus
PNO Zorg gezondheidsvragen

Wanneer je een van de meest uitgebreide aanvullende verzekeringen wilt afsluiten bij PNO Zorg, worden er door PNO Zorg een aantal gezondheidsvragen gesteld aan jou. Vervolgens worden jouw antwoorden op de gezondheidsvragen geëvalueerd en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor de verzekering. Wil je meer weten over de PNO Zorg zorgverzekering? Bekijk dan de site van PNO Zorg.

Tandartsverzekeringen van PNO Zorg

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. PNO Zorg heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • Tandplus A
 • Tandplus B
 • Tandplus C
 • Tandplus Preventief
Premie van PNO Zorg

De premie voor een zorgverzekering is afhankelijk van de verzekeraar bij wie je een verzekering afsluit. Wil je de hoogte van de premie voor de zorgverzekering van PNO Zorg weten? Dat kan! De premie die je betaat voor de PNO Zorg zogverzekering kun je vinden in de vergelijker. Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van PNO Zorg dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is.

Declareren bij PNO Zorg

Het declareren is heel eenvoudig bij PNO Zorg. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij PNO Zorg declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Opzeggen PNOzorg

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door een brief te schrijven naar PNO Zorg.

Vergelijk zorgverzekeringen via Verzekering.nl

Ben jij opzoek naar de goedkoopste zorgverzekeringen? Voor de goedkoopste zorgverzekeringen kun je terecht
bij Verzekering.nl. Een zorgverzekering vinden die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van een goede zorgverzekering. Via Verzekering.nl kun je met
behulp van onze vergelijker meerdere zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Druk de knop hieronder en kijk welke zorgverzekeringen het beste bij jou passen.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven