Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Jaaah zorgverzekering

Jaaah zorgverzekering

Een zorgverzekering van Jaaah Zorg, is een verzekering voor optimistische mensen. De zorgverzekering van Jaaah Zorg is er voor mensen die zonder al te veel gedoe en zonder al te veel kleine letters lezen, een zorgverzekering willen afsluiten. De Jaaah Zorgverzekering dekt je goed tegen hoge medische kosten. Wanneer je een ongeluk hebt, wordt je door de Jaaah zorgverzekering financieel ondersteunt.

Vergelijk zorgverzekeringen

Jaaah verzekering

Het afsluiten van een Jaaah verzekering kan veel voordelen bieden voor jou. De Jaaah verzekering biedt scherpe prijzen aan wat betreft de premie. Zij bieden met hun zorgverzekeringen ruime dekkingen aan tegen lage prijzen. Verder ben je met de Jaaah zorgverzekering ook gratis meeverzekerd met de tandongevallenverzekering. Ook biedt de Jaaah verzekering een vrije ziekenhuiskeuze aan en is Jaaah zorg een merk van ONVZ.

De Jaaah zorgverzekering app

Jaaah zorg opereert met de Jaaah zorgverzekering volledig via een app op de mobiele telefoon. Op deze manier heb je jouw Jaaah zorgverzekering altijd op zak. Maar hoe werkt de app nou eigenlijk? Nou, de eerste keer dat je de app hebt moet je de app activeren met je DigiD. Vervolgens moet je een pincode opgeven en bevestigen. Nadat de voorgenoemde acties zijn gedaan in de Jaaah zorgverzekering app, ben je klaar om gebruik te maken van de app.

Zorgverzekering Jaaah Zorg

Jaaah basisverzekering

De Jaaah basisverzekering biedt je een uitstekende dekking tegen hoge kosten van medische hulp. Je kan de Jaaah basisverzekering afsluiten tegen een lage premie. Wanneer je een basisverzekering van Jaaah Zorg afsluit, word je automatisch ook gedekt met een gratis tandongevallenverzekering. Een basis zorgverzekering is verplicht in Nederland. Met de Jaaah basisverzekering ben je verzekerd voor de belangrijkste zorg. Wil je meer weten over de Jaaah basisverzekering? Bezoek dan de site van Jaaah Zorg. Binnen de Jaaah basisverzekering valt:

  • De huisarts.
  • Tandarts tot 18 jaar oud.
  • Geestelijke gezondheidszorg.
  • Fysiotherapie bij aandoeningen, die chronisch zijn.
  • Medicijnen op recept.
  • Behandelingen en verblijven in ziekenhuizen.
  • Specialistische zorg.

De Jaaah basisverzekering kun je uitbreiden met Jaaah Fysio en Jaaah Tand.

Vergelijk zorgverzekeringen via Verzekering.nl

Via Verzekering.nl kun je zorgverzekeringen vergelijken. Ben je opzoek naar een goede verzekering? Mooi zo! Wij staan klaar om je te helpen met het vinden van een zorgverzekering. Naast de Jaaah zorgverzekering bieden wij ook andere zorgverzekeringen aan. Wij hebben samenwerkingen met veel zorgverzekeraars. Op Verzekering.nl kun je snel diverse zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Bekijk met behulp van de knop hieronder welke zorgverzekeringen je nog meer via ons kunt afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen


© copyright